Pand Pannenkoek is het enige pannenkoekenhuis waar je wél naartoe wilt!

09.02.2018 04:55

Pannenkoekenhuizen, daar komen wij heus niet altijd voor de lol. Het zijn toch altijd een beetje plakkerige, smerige tenten waar voor mensen boven de acht niet veel plezier te beleven valt. Maar Pand Pannenkoek in Houten is een uitzondering. En een heel fijne bovendien. 

Pand Pannenkoek opende in 2017 haar deuren op het Eiland van Schalkwijk in Houten. Het Eiland is een bijzonder gebied in de stedelijke regio Utrecht. Tussen het Amsterdam Rijnkanaal en de Lek ligt een prachtig open landschap met forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, waar verschillende nieuwe restaurants onlangs hun deuren hebben geopend. Pand Pannenkoek zit in een nieuw gebouw gebaseerd op een schuur, en heeft een hippe, stoere inrichting.

Bij Pand Pannenkoek zijn kinderen koning. Zowel binnen als buiten is er meer dan genoeg mogelijkheid voor kinderen om zich te vermaken. In het interieur staan bijvoorbeeld verschillende caravans en auto’s waar je kinderen zich in kunnen verschansen (of op kunnen klimmen), en buiten is een grote speeltuin. Daarnaast zijn pannenkoeken voor kinderen natuurlijk altijd een feest. Maar het mooie aan de pannenkoeken bij Pand is dat je er ook als volwassene nog prima terecht kan. Zo hebben ze bijvoorbeeld de Smokey Sam: een dubbelgevouwen pannenkoek met gerookte zalm, zachte roomkaas, afgemaakt met kappertjes en gesnipperde rode ui. Niet slecht toch?

Reserveren kan via de website van Pand Pannenkoek

LEES OOK: Bij dit restaurant moet je als moeder een keer gegeten hebben