Dit paradijsje in Frankrijk heeft alles voor de perfecte vakantie

25.02.2018 04:55
Dit paradijsje in Frankrijk heeft alles voor de perfecte vakantie

Vakantiedomein La Bastide ligt in Midden-Frankrijk, in het plaatsje Coussac-Bonneval. Het is een kleinschalig en kindvriendelijk park met acht vakantiehuizen en een eigen zwembad, middenin het prachtige Franse landschap.

De eigenaren van La-Bastide, Eugen en Patricia de Jong, zijn Nederlands. In 2005 zijn ze naar La-Bastide in het plaatsje Coussac-Bonneval in de Limousin geëmigreerd. Het vakantiepark bestaat uit 8 vakantiehuizen, variërend van 2- tot 10-persoons. Door de ligging van de vakantiehuizen is er voldoende privacy voor iedereen en kun je ook met z’n tweetjes, het gehele gezin of als vriendengroep de vakantie vieren die je wenst. ’s Avonds kan je, als je dat wil, mee-eten op La-Bastide zelf, maar er zijn ook twee café’s en een restaurant op loopafstand, voor wanneer je even zin hebt in iets anders. Of je kookt natuurlijk gewoon zelf in je appartement met piekfijn uitgeruste keuken.

De meeste ouders weten: hebben de kinderen het naar hun zin, dan hebben de ouders dat ook. Bij La-Bastide snappen ze dat helemaal. In het park voert een ongedwongen sfeer de boventoon, waarin kinderen zich prima de hele dag kunnen vermaken. De hele kleintjes kunnen zelf al op ontdekkingsreis, naar de zandbak, het speelhuisje, schommel of waterspeelbaan. De grotere kinderen vermaken zich op de trampoline, in het zwembad of bouwen dammen in het aangrenzende beekje Valentine. Door het aantal accommodaties op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide zijn er altijd wel speelkameraadjes aanwezig. Zelf geniet je ondertussen van een boekje en een beetje welverdiende rust bij het zwembad.

Verder nog fijn om te weten: er is een kinderzwembad en een groot zwembad. Er is op het hele terrein Wifi, en als je op tijd boekt, kan je gebruik maken van vroegboekkorting. Kijk voor meer informatie op de site van La-Bastide.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

LEES OOK: Vakantietip: in deze verbouwde boerderij in Frankrijk is het prima toeven