Perfect! Wakker worden met het geluid van de zee op dit Thaise eiland

17.05.2018 04:55

Oké, het is een eindje vliegen. Maar het is het zó waard. Thailand is niet alleen een prachtig land met de mooiste stranden ter wereld en fantastisch eten, het is ook het perfecte land met kinderen. 

Thailand is een van de populairste bestemmingen ter wereld. Was het 15 jaar geleden nog vooral weggelegd voor avontuurlijke backpackers, tegenwoordig is het land prima toegerust op gezinnen. Betaalbare accomodaties, supervriendelijke mensen, goed te bereizen en tropische temperaturen. Wat wil een mens nog meer.

Het eiland Koh Mak ligt in het zuiden van Thailand. Hier vind je diepblauwe zeeën, hagelwitte stranden en de mooiste resorts. Zoals deze, waar je kan overnachten in bungalows op het strand. Je komt je bed uit, en je staat meteen met je voeten in de zee. Daarnaast is Koh Mak een uitermate geschikte bestemming voor de zomer. Omdat het in de Golf van Thailand ligt, en niet aan de Andamanse Zee, heb je hier veel minder last van het regenseizoen, en de bijbehorende stortbuien.

Koh Mak is relatief klein, en er is dus niet heel te doen, buiten zwemmen, snorkelen en kajakken. De zee is rustig, en dus prima geschikt om in te zwemmen. Op het resort vind je naast een fijn zwembad twee uitstekende restaurant. Wat heb je nog meer nodig voor een perfecte chillvakantie met het hele gezin?

Boek je verblijf in Koh Mak Resort hier.

Bron: Mama goes here

LEES OOK: 21 geweldige dingen die je met je kinderen in Thailand kunt doen