Bij Plaswijckpark in Rotterdam vervelen kinderen zich geen moment

11.08.2018 04:50
Bij Plaswijckpark in Rotterdam vervelen kinderen zich geen seconde

Een dag uit met het gezin, maar geen zin in de Efteling of de dierentuin? Plaswijckpark in Rotterdam biedt uitkomst. Het park is onderverdeeld in verschillende speeltuinen, een wandelgedeelte en een soort kleine dierentuin. Vervelen zullen kinderen zich hier dus geen moment.

Lees ook: Doen! Uiteten bij Ivo’s Kitchen in Amsterdam.

Op de plattegrond zie je hoe het park is onderverdeeld in Dierenwijck, wandelwijck en speelwijck. Alle wijcken bestaan op hun beurt weer uit verschillende onderdelen. Zo vind je in Dierenwijck onder andere een troetelweide, uilen- en dassenburcht en een apenspeeltuin. Wandelwijck bestaat uit een picknickweide, een Engelse tuin, een rosarium en een kabouterpad.

Bij Plaswijckpark in Rotterdam vervelen kinderen zich geen seconde

Last, but not least is er de Speelwijck, vol verschillende speeltuinen. Buiten, binnen, met water, zonder water; noem het en het is er. Moe van al dat spelen? Het park beschikt over een restaurant waar jullie terecht kunnen voor een kop koffie en wat lekkers te eten. Met warm weer is ook het haventerras bij de havenspeeltuin open, zodat jullie buiten in de zon kunnen opladen.

Plaswijckpark, Ringdijk 20 in Rotterdam

Lees ook: Spelen en lekkere broodjes bij Candy Castle in Amsterdam.

(Beeld: Facebook Plaswijckpark)