Prachtig kindvriendelijk terras: LEF in Delft

05.05.2015 08:15
LEF delft, kinderen, terras, kindvriendelijk

Het líjkt er op dat het we weer volop lenteweer krijgen, en nu hebben we voor mensen in de regio Delft een terras gevonden waar je net als voor de komst van je kroost ongestoord kan genieten van een glas witte wijn in de zon.

Bij restaurant LEF aan het mooie Doelenplein in het centrum van Delft, waan je je gewoon helemaal op een terras in Zuid Frankrijk. Dit gevoel wordt versterkt door de grote platanen die het plein omringen en de Franse bistro-achtige menukaart. Boven het terras hangen lampenslingers voor een extra zomerse sfeer ’s avonds. Begin je avond met een lekker glas Ricard Pastis (als je je écht heel erg op het terras van het lokale Franse Tabacwinkeltje slash café slash postkantoor wilt wanen) of Crémant en blijf erna hangen voor het avondeten. Op het terras, op een veilige afstand van het grachtje waar de auto’s rijden staan zandbakken met speeltjes voor de kinderen en er wordt zelfs ge-jeu-de-bouled! In de winter kunnen zijn er spelletjes aanwezig waarmee kinderen zich kunnen vermaken.

Op de menu-kaart die vol staat met klassieke Franse gerechten is er ook volop rekening gehouden met de kinderen die niet zo opgewonden worden van de escargots en de Provençaals gestoofde lamsschouder. Het Menu Enfant heeft onder andere een hardgekookt ei met tomaat en mayonaise, kipnuggets, sperzieboontjes, frietjes en toe een surprise-ei met vanille ijs.

Verder zijn er kinderstoelen aanwezig, zijn er genoeg kleurplaten en kleurtjes en kan je gebruik maken van de magnetron voor je voeding!

Adres:
Doelenplein 2, 015 212 0617

LEF DElft, terras, kinderen

Screen Shot 2015-05-04 at 11.12.40

Screen Shot 2015-05-04 at 11.19.47

ZIE OOK: Eten in een oude Philips fabriek in Eindhoven mét kinderen