Een stukje paradijs op aarde: kleurrijk Marrakech

Marrakech
Tussen de sinaasappelbomen ligt Casa Taos: een heerlijk hotel waar je niets hoeft, maar alles mag. De grote tuinen, kleurrijke kamers, zorgzame eigenaren en Marrakech om de hoek maken dit tot een ideale plek om vakantie te vieren.

Lees ook: Deze eilandhuisjes zijn echt de hemel op aarde

Dwaal samen met je kinderen in Marrakech van slangenbezweerders naar waterdragers en ding af voor een paar leren slofjes in de souk. Proef het boerenleven in het hooggebergte terwijl je met gids en met je kind op de rug van een ezel door kleine dorpjes wandelt en prikkel je zintuigen in een wirwar van straatjes met glas-in-lood lampen, tapijten en volgeladen ezelkarren.

In nog geen vier uur vlieg je vanaf Amsterdam naar Marrakech en even buiten Marrakech ligt dit kleurrijke paradijs met 7 verschillende kamers. De Arabische binnenplaats scheidt de verschillende kamers. De kamers zijn allemaal geïnspireerd op een artiest of kunstenaar en brengen je in vakantiesferen. De kamers zijn kleurrijk, hebben uitzicht op het Atlasgebergte en er is een zwembad om heerlijk in af te koelen. En in 15 minuten ben je in Marrakech.

Gastheer Hicham had vroeger restaurants in Casablanca en het eten is dag ook volledig verzorgd en ontzettend lekker. Van het ontbijt op de binnenplaats tot de vrolijke kaarsverlichte diners onder de berbertent of de keukentafel. Een oppas is beschikbaar op afroep. Meer informatie vind je hier.

Marrakech Marrakech Marrakech Marrakech Marrakech Marrakech

Lees ook: Kleinschalig vakantiepark in stukje onontdekt Frankrijk

Geschreven door
More from Petra Meijerhof

29 onwijs herkenbaar voor jonge ouders

Dat je het ziekenhuis eigenlijk niet uitdurft met je baby en dat...
Lees verder