Leuk met kinderen: American pancakes bij MOOK

Leuk met kinderen: American pancakes bij MOOK

Het restaurant MOOK is in een korte tijd heel populair geworden in Amsterdam en heeft zelfs al twee locaties. Pannenkoeken zijn natuurlijk sowieso een hit voor kinderen, maar niet elke ouder heeft altijd zin in weer zo’n klassieke pannenkoekenboot.

De pannenkoeken bij MOOK zijn zo geavanceerd dat er ook voor volwassenen iets heerlijks te vinden is, en voor kinderen zijn er ook gewoon een ‘naturel’ versies.

‘MOOK’ staat voor ‘Mokum’. In 2016 werd het eerste restaurant geopend door de eigenaren met de hulp van een groep vrienden. De filosofie van de eigenaren is volgens henzelf erg simpel, ze zijn ‘verliefd op goed voedsel’. Daarnaast willen ze dit graag presenteren in een jonge, hippe ‘urban’ omgeving.

Op de menukaart staat voor de liefhebbers van gekke combinaties onder andere ‘The Bubba Sparxxx’ – een pannekoek met pulled chicken, Cobb salad, mais, cherry tomaten en creme fraîche, en voor de liefhebbers van zoet de ‘Chocolate Sensation’ met zelfgemaakte chocoladesaus, kokosrasp en vers fruit. Als je niet van pannenkoeken houdt is er ook een keuze aan groene salades en fruitsalades.

Bij Me-to-We zijn we in ieder geval enorm fan van deze aanwinst op Pannenkoekgebied.

https://www.instagram.com/p/BiYtzmoFiFS/

MOOK pancakes is te vinden in Amsterdam West en in Amsterdam centrum:

West:

de Clerqstraat 34h
1052 NG Amsterdam
020-3346995

Centrum:

Jodenbreestraat 144
1011NS Amsterdam
020-3346995

https://www.instagram.com/p/BmfXWfCF6kE/

Lees ook: Pand Pannenkoek is het enige pannenkoekenhuis waar je wél naartoe wilt!

Geschreven door
More from Anna

Chaos! Dit gebeurt er als je mannen alleen laat met de baby

Het is altijd heerlijk als je de verantwoordelijkheden even kunt afschuiven op...
Lees verder