Gespot! Een súper sfeervol restaurantje op IJburg

11.09.2015 11:30

Elke Amsterdammer die een gezin start komt ooit op een punt dat hij/zij denkt aan….Een Tuin. Tsja, en dan LIJKT IJburg the answer. Collega Femke ging een tijdje geleden op ontdekkingsreis (en besloot toch in de Rivierenbuurt te gaan wonen) maar ze tipte wel het restaurantje Firma Koek  in de IJburgse haven. 

“Wij zijn niet alleen kindvriendelijk, we zijn gewoon vriendelijk tegen iedereen! “. Hun motto is al veelbelovend en man, wat een lekkere flammkuchen! Watte? Flammkuchen! Soort van pizza-flensje-achtige combi met toppings variërend van spek-gruyère-rode ui tot mancheco-chorizo-olijf en van blauwe kaas-peer-walnoot naar pittige kip-paprika. Toch niet jouw ding of heb je een lastige eter (peuter)? Ook hamburgers, verse dagvis, kipsaté en pannenkoeken staan op het menu.

LEES OOK: Dagje weg: het ultieme beachgevoel in de hoofdstad

Geen zorgen terwijl jij lekker van een wijntje nipt en je man van een van de vele biersoorten uit de tap drinkt. Er is buiten een afgezette zandbak/speelruimte en binnen een speelhoek bij slechter weer. Ook is er regelmatig een poppenkast voorstelling, kortom even quality time wanneer je bij Firma Koek bent. Oooook leuk: elke eerste donderdag van de maand een stand-up comedy avond.

Wij zijn behoorlijk om! Een sfeervol stukje Ijburg, met een ongedwongen Oud-Amsterdamse-fabriek-achtige inrichting en sfeer. Genoeg te doen voor jong en oud.

Meer info: Firma Koek

firma koek firma koek firma koek