Een sinterklaas om nooit te vergeten (en nog meer leuks)

02.11.2016 14:00

Wil jij deze winter samen met je kind een sneeuwpop knutselen, pepernoten eten, genieten van hun glunderende gezichtjes en er gewoon even lekker met het gezin tussenuit? Ga naar Center Parcs!

Vanaf november tot en met maart worden de parken van Center Parcs omgetoverd tot magisch Winter Wonderland. Met feestelijke versieringen, veel gezelligheid en winterse activiteiten. Zo kun je samen met character Orry op avontuur door het park met de Kids Winter Parade, kunnen de kleintjes zich laten schminken als een prachtige kerstengel bijvoorbeeld en tijdens de Kids Winter Workshop maken ze een mooie winterse creatie. Tijd om naar bed te gaan? Dan leest Orry een Winters Voorleesverhaaltje. En kids blij, jij blij. Kortom, voor iedereen een feest om er even met z’n allen tussenuit te zijn!

Tijdens Sinterklaas is het dubbel feest, want hij komt écht met zijn pieten langs bij Center Parcs! Op 13 november is de intocht. Kom je kijken? Hij en zijn pieten blijven natuurlijk ook logeren, tot 6 december. Als je langs de speciale Sinterklaas-cottage loopt, vang je misschien wel een glimp op van Sint en de pieten. En er is nog meer leuks: kinderen kunnen een schoentje knutselen tijdens de Kids Workshop, die ze ook mogen zetten. Wat zou er de volgende ochtend in zitten? Ga naar de Sinterklaas Show, eet zoveel pepernoten als je maar wilt of doe mee met de Sinterklaas Bingo. En extra handig voor de ouders: boek de Pakjesbezorgservice en wacht op pakjesavond samen met het gezin in spanning tot er op de deur wordt gebonsd… Een sinterklaas om nooit te vergeten.

Met Kerst pakt Center Parcs uiteraard ook uit. Zo kun je alvast je kerstboom boeken, met versiering, die je samen met je kinderen kunt optuigen. Hoe leuk is dat! Wat is er verder te doen: kinderen kunnen Kerstkoekjes bakken, naar de Kids Winter Parade, langs de speciale Kerstmancottage lopen, en niemand hoeft in de keuken te staan met Kerst (heb je daar al geen ruzie over) want Center Parcs maakt een heerlijke Kerstbruch of Kerstdiner voor jou en je gezin klaar.

Met Oud & Nieuw drinken we natuurlijk een glaasje champagne, kunnen de kinderen zich extra feestelijk laten schminken met glitters, er is livemuziek in de Market Dome en om 00.00 uur een spetterende vuurwerkshow om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. De volgende ochtend kun je je goede voornemens met de hele familie doornemen tijdens de uitgebreide Nieuwjaarsbrunch.

Wil je meer weten over Winter Wonderland bij Center Parcs? Blader door het speciale e-magazine en kom alvast in die magische sfeer.


Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Center Parcs. Dichtbij en toch even lekker ertussen uit, bij Center Parcs hoef je nergens aan te denken. Center Parcs zorgt dat alles geregeld is, zodat je zorgeloos kunt genieten van je tijd samen. Van babymeubels en het Baby Servicepakket in de cottage tot gratis potjes babyvoeding in de restaurants. Of geniet volop van je baby tijdens één van de activiteiten zoals Baby zwemmen en baby massages. Bij Center Parcs kun je echt even samen zijn en unieke momenten creëren met je gezin. Voor meer informatie over Center Parcs klik je hier.

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.