Spelen en lekkere broodjes bij Candy Castle in Amsterdam

16.12.2016 04:55
Spelen en lekkere broodjes bij Candy Castle in Amsterdam

Slecht weer, maar wel een kind dat hoognodig even wat energie kwijt moet? In een recentelijk gerestaureerde, monumentale kerk in Amsterdam vind je sinds kort Candy Castle: een indoor speelparadijs waar kinderen van 0 t/m 12 jaar zich zonder problemen uren kunnen vermaken.

Lees ook: Het meest romantische kerstuitje ooit (48 uur in Parijs!!)

Omdat Candy Castle speciaal bedoeld is voor kinderen, mag er per kind één ouder of begeleider gratis mee naar binnen. Terwijl de kinderen zich uitleven op de speeltoestellen, kun jij genieten van een (goede!) kop koffie of een lekker broodje. Ook fijn: er is snelle wifi.

Peuterochtend
Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte, zodat ze ongestoord kunnen spelen op hun eigen niveau. Op maandag en dinsdag kunnen peuters hier tot 12.00 uur, de zogenoemde Peuterochtenden, met korting spelen. Dit geldt niet tijdens schoolvakanties.

Kinderfeestjes
Ook voor kinderfeestjes ben je bij Candy Castle aan het juiste adres. De kinderen (minimaal 10) worden ontvangen bij de ingang en krijgen voor drie kwartier een speciale verjaardagskamer toegewezen. De keuze: Spiderman, Frozen of de Discokamer. Vervolgens kunnen ze fijn spelen. Leuk toch?!

Candy Castle, Erik de Roodestraat 14-16 in Amsterdam

Lees ook: Spelen met je kind zonder van je plek te komen (Doe jij dit ook???)