Spelen in het Oosterpark en eten bij Hotel Arena in Amsterdam

Spelen in het Oosterpark en eten bij Hotel Arena in Amsterdam
Even lekker naar buiten zonder al te ver de stad uit te moeten of een dagje Amsterdam combineren met een paar uurtjes in de natuur? Het onlangs gerenoveerde Oosterpark in Amsterdam biedt uitkomst. De kinderen kunnen zich hier volledig uitleven, waarna jullie in het aangrenzende Park café-restaurant van Hotel Arena kunnen bijkomen en lekker een hapje kunnen eten.

Lees ook: Heerlijk eten terwijl de kinderen spelen bij Restaurant Bruis in Blaricum.

Het Oosterpark is niet alleen heerlijk om doorheen te wandelen, maar er valt ook genoeg te spelen. Zo is er genoeg ruimte om rond te rennen en te voetballen en zijn er verschillende speeltoestellen. Ook wordt er de aankomende tijd gewerkt aan een zogenaamde ‘natuurlijke speeltuin’.

PARK
Grenzend aan het Oosterpark vinden jullie PARK, het café-restaurant van Hotel Arena. De ruimte is verdeeld in een intieme zithoek, een sfeervolle bistro en een restaurantgedeelte. Op de avondkaart staat een speciaal kindermenu, waardoor jullie gewoon kunnen genieten van een goed stuk vlees of vis terwijl de kinderen smullen van een simpele pasta of kip met frietjes én een ijsje toe.

Het café-restaurant heeft ook een lekkere dagkaart en gewoon even zitten met een glas huisgemaakte limonade of een goede kop koffie is ook een optie. Fijn: in de zomer is het goed toeven op het grote terras dat praktisch in het Oosterpark ligt. Op naar Amsterdam-Oost dus!

Lees ook: Buitenspelen en lekker lunchen bij Het Veerkwartier in Haarlem.

(Beeld: Facebook, Hotel Arena Amsterdam

Geschreven door
More from Lisa

Deze vader die zijn baby in slaap speelt is het liefste dat je vandaag gaat zien

Niks zo lekker als in slaap vallen bij een fijn muziekje, moet...
Lees verder