Pulled pork, kogelbiefstuk én kinderjuf in Restaurant ’t Spoor, klinkt goed toch?

17.07.2016 04:55
spoor

Omdat je niet altijd in die pizzeria wil zitten en ook weleens weer een gesprek met je partner wil hebben. Restaurant ’t Spoor in Sprang-Capelle heeft en écht lekker eten en een kinderjuf. Maak die reservering maar vast.

Lees ook: Kindvriendelijke verborgen parels in Haarlem

Ook voor de kinderen staat er meer dan friet of een pannenkoek op het menu, carpaccio met pesto en pijnboompitten als voorgerecht en biefstuk of zalm als hoofdgerecht, bijvoorbeeld. Maar ook dat frietje en die pannenkoek kun je bestellen. En ja, ook voor volwassenen is er lekker eten van pulled pork, biefstuk, scholfilet tot crème brûlée. Het hele menu vind je hier.

t Spoor

Tijdens het wachten op de gerechtjes kunnen kinderenzich vermaken in de speelkamer in junglesfeer met knutselspullen, de playstation of de nieuwste Disneyfilms onder begeleiding van een kinderjuf (het ziet er een beetje bedompt uit op deze foto’s, maar het heeft felle kleuren, dus joehoe!) Mocht je een oogje in het zeil willen houden is de speelkamer in het restaurant op de beeldschermen te zien. Maar wij zeggen: voer vooral eens een goed gesprek met je partner, drink die wijn en geniet van een fijne avond.

t spoor  t spoor

Lees ook: Waarom uiteten met kinderen wél een succes kan zijn