Stoeien en spelen bij speeltuin Blikkenburg in Zeist (met aangrenzend loungeterras!)

16.06.2018 04:55
Stoeien en spelen bij speeltuin Blikkenburg in Zeist (met aangrenzend loungeterras!)

Speeltuin Blikkenburg in Zeist is een van de beste speeltuinen van Nederland. Ja echt! Het ligt op een prachtige plek vlakbij Slot Zeist, en aangrenzend vind je het loungeterras van restaurant Blik & Burgers om na afloop neer te zijgen. 

LEES OOK: Ontdek het nieuwe Romeinse fort bij speeltuin de Leemkuil in Nijmegen

Blikkenburg is een ruim opgezette speeltuin, met veel speeltoestellen. Wat leuk is is dat Blikkenburg voor meerdere leeftijden geschikt is. De jongste kinderen kunnen heerlijk spelen in de zandbak, op de schommels en op de houten speeltoestellen, terwijl de oudere kinderen zich vermaken op de trampolines of de skeelerbaan. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals workshops, knutselmiddagen of skatelessen.

Grenzend aan de speeltuin vindt je Blik & Burgers, waar je voor je terecht kan voor een hapje en een drankje. Doordeweeks kan je terecht voor lunch en borrelhapjes, en in het weekend serveren ze zelfs avondeten. Ook voor kinderen is het prima geregeld, op de kaart vind je o.a. babyhapjes, zachte bolletjes en een bikkelmenu voor het avondeten.

Heerlijke plek voor een warme weekenddag. Geloof ons, hier hou je het wel een tijdje uit!

Speeltuin Blikkenburg
Filosofenlaantje 9
3703 DZ Zeist
Kvk: 68557477

Openingstijden restaurant Blik & Burgers
Dagelijks open van 9:00 – 18:00
Vrijdag, zaterdag en zondag tot 22:00

Bron: Blik en Burgers

Niets meer missen?
Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!