Strand, eten en een fantastische tuin: het mooiste pension van Turkije

30.11.2014 14:03

Barbara kreeg van een vriendin een supertip van een pension in Turkije. Toen ze wilde weten wat er dan niet leuk was, werd de vriendin zelfs boos! Gaan dus.

Een vriendin mailde me of ik al eens over Pension Emel had geschreven, anderhalf uur van Izmir in Turkije. Nee, ik ben zelfs nog nooit in Turkije geweest – maar ik wil wel, zeker na haar enthousiaste verhaal over dit pension!

pension emel
Ze was er zelf een keer zonder haar kinderen geweest en toen ik voorzichtig vroeg of het er ook leuk is mét kinderen, kreeg ik deze reactie:

‘Ja, fantastisch!!! Zo’n heerlijke tuin, met schelpenpaadje naar het strand en meteen links een natuurgebied met strandjes op loopafstand en ook een busje naar verder gelegen strandjes.

Wij waren er samen, maar vrienden zijn er eens met z’n vieren in de meivakantie geweest en toen barstte het van de kinderen die allemaal met elkaar speelden.

Het is van een Nederlandse vrouw met Turkse man, je vliegt op Izmir en dan is het nog zo’n anderhalf uur, maar ze komen je halen met het busje van het pension. Daar heb je helemaal geen auto nodig, alles is op loopafstand.

Vanuit het pension worden excursies georganiseerd (boottocht schijnt leuk te zijn) en je kunt ook een dag een auto huren en dan zelf rondtoeren.

Er wordt ’s avonds heel lekker gekookt, kun je aan meedoen of niet.

Een van de leukste vakanties ooit!’

Nou ja, dus nu moeten we er maar naartoe!

pension emel

Plus
• Heerlijke tuin én vlakbij het strand.
• Op loopafstand van een dorpje.
• In het pension wordt ook gekookt.
• Kans op Nederlandse kindjes!

Min
• (Toen werd mijn vriendin dus boos!)

Kijk dus voor meer informatie op de site van Emel.