Ben jij ook zo blij met je (schoon)moeder? Stuur haar een kaartje met Moederdag!

Waar zouden we zijn zonder onze (schoon)moeders? Zonder de oma’s die ons gezin soms draaiende houden? Die er altijd zijn als er weer een kind ziek is en je écht naar je werk moet. Die je bijstaan in je kraamtijd als niemand, maar dan ook niemand anders bij je pasgeboren kind wilt laten dan haar. Zullen we die lieve moeders, de oma’s van onze kinderen, deze Moederdag eens in het zonnetje zetten door ze een kaartje te sturen?

BarbaraDe afgelopen week schreven Femke, Barbara en Philippine een blog over hun (schoon)moeders. Hierin bedankten we ze voor alles wat ze in ons gezin doen. De moeder van Barbara komt elke maandag op haar jongens passen. Zonder deze oma zou Barbara minder kunnen werken. Een oma in huis is bij haar namelijk veel meer dan een oppas. Het is continuïteit, een oma die niet alleen zorgt dat de kinderen de tent niet afbreken, maar die ook opvoedt, helpt met een zindelijkheidstraining, die kookt en met de kinderen mooie tekeningen maakt.

PostNL
Philippine’s moeder was bij haar beide bevallingen. Ze bedankt haar moeder dan ook voor die steun: “Bedankt, dat je er bij de bevallingen van mijn kinderen bij wilde zijn voor mij. Hoe je mij samen met Reinier door die weeën heen hebt geloodst en ik deze twee meest bijzondere momenten uit mijn leven met jou mocht delen.”

 

PostNl Femke

En Femke’s schoonmoeder, die elke dinsdag van ;s morgens vroeg tot ‘s avonds laat op Max (3) past: “Bedankt dat je zo’n eindeloos geduld hebt. Jij presteert het om samen met Max een hele maaltijd in de keuken te bereiden. Het maakt je niet uit dat het langzaam gaat, je geeft hem alle ruimte om te ontdekken hoe hij boontjes moet doppen en aardappels moet snijden. Dat bewonder ik zo!”

 

logo postnlHelpt jouw moeder je ook altijd zo goed? Stuur haar een kaartje voor moederdag op 8 mei. 

Bestel nu je postzegels online op postkantoor.nl zodat je alles in huis hebt om je moeder te bedanken met een kaartje. PS: wil jij je moeder bedanken op Me-to-We? Stuur ons een klein blogje over haar, de mooiste drie plaatsen we op moederdag op onze site. Mailen kan hier.

Geschreven door
More from Barbara

10 Dingen die je nooit, maar dan ook nooit tegen een leraar moet zeggen!

Deze opmerkingen vonden we op een blog van leraren. We legden de...
Lees verder