Super leuk voor een dagje uit: Sprookjeswonderland

27.05.2017 16:00
Super leuk voor een dagje uit: Sprookjeswonderland

Zijn jouw kinderen dol op sprookjes, maar hebben jullie de Efteling nu wel een keer gezien? In Enkhuizen vinden jullie Sprookjeswonderland. Super leuk voor een dagje uit én nog eens heel betaalbaar ook.

Met een sprookjesbos, meerdere attracties, een speeltuin, een kinderboerderij, een schildermuseum en een garage met een oude oldtimer valt er in Sprookjeswonderland genoeg te zien en te beleven. Ook zijn er verschillende voorstellingen, zodat kinderen zich ook met minder weer niet hoeven te vervelen.

Trek gekregen van al dat spelen? In het park zijn verschillende plekken waar je iets te eten en te drinken kunt halen en ook aan (overdekte)zitplekken om even uit te rusten is geen gebrek. Goed nieuws: het park hanteert bewust betaalbare prijzen. €1,40 voor een cappuccino, waar vind je dat tegenwoordig nog?

Ook voor de entree hoeven jullie niet diep in de buidel te tasten. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen en vanaf 2 betalen jullie € 9,95 per persoon. Parkeren kan op het speciale parkeerterrein en is gratis.

Sprookjeswonderland, Kooizandweg 9 in Enkhuizen

Lees ook: Te leuk voor kinderen: slapen in een sprookjeshuis

(Beeld: Sprookjeswonderland via Facebook