Super leuk (en lekker!) eten bij Guusjes in Utrecht

17.06.2017 04:55
Super leuk (en lekker!) eten bij Guusjes in Utrecht

Uit eten met de kinderen, maar geen zin in een fancy, chique bedoeling? Dan zijn jullie bij Guusjes in de gezellige Vogelenbuurt in Utrecht aan het juiste adres. Het restaurant is ingericht in een leuke huiskamersfeer, waar iedereen zich snel thuisvoelt. 

Guusjes is de hele dag geopend dus zowel voor het ontbijt, de lunch of het diner kunnen jullie hier terecht. Op de dagkaart staan lekkere broodjes, salades, tosti’s (vooral die met mozzarella, pesto en zongedroogde tomaatjes is een aanrader!) en bammetjes of American Pancakes voor de kinderen.

Ook ’s avonds is er keuze genoeg. Zo kunnen jullie je eigen proeverij samenstellen, bestaande uit verschillende kleine bites (vlees, vis en vega!), zijn er gewone gerechten te bestellen en is er keuze uit vier verschillende pizza’s die in een speciale steenoven worden gemaakt. Voor de kinderen is er een aparte kinderkaart.

Zijn de kinderen uitgegeten? Ze hebben bij Guusjes spelletjes en ook voor jongere kinderen is er genoeg speelgoed om mee te spelen. Relaxed voor jullie, want met goede koffie, lekkere biertjes op de tap en een aparte wijnkaart is het geen straf om nog even wat langer te blijven zitten.

Ook fijn: er zijn kinderstoelen aanwezig en er is een mogelijkheid tot verschonen.

Guusjes, Van ‘s-Gravesandestraat 27 in Utrecht (vlakbij het Griftpark! Een aanrader om eerst lekker te spelen)

Lees ook: Relaxed uiteten met kinderen bij Jozef in Utrecht

(Beeld: Guusjes eten en drinken via Facebook)