Super leuk! Wandelen, spelen en koffie drinken bij Hof van Twello

Weekendtip! Wandelen, spelen en koffie drinken bij Hof van Twello
Nog geen plannen voor het weekend? Breng eens een bezoekje aan Hof van Twello. Op deze bijzondere boerderij in het midden van het land is van alles te doen.

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op het twee kilometer lange blotevoetenpad. Klauteren over boomstammen, spelen in de ondiepe gracht om het tropisch eiland en van de glijbaan in de leemkuil; deze wandeling is alles behalve saai. Tip: doe de kinderen oude kleding aan en neem voor de zekerheid droge kleding mee. De kans dat ze nat en vies worden is namelijk vrij groot. Handdoekjes zijn aanwezig.

Uitgewandeld? Met mooi weer is het prima toeven op het terras of ga lekker naar binnen in het kascafé. Terwijl jullie genieten van een goede kop koffie en huisgemaakt lekkers vermaken de kinderen zich in de speelwei, de overdekte zandbak (heel geschikt voor de echte kleintjes!) en de stroberg.

Wat lekkers meenemen voor thuis? Ook dat kan. Loop voordat jullie terug de auto in gaan even langs de streekwinkel. Van brood en gebak tot groenten en fruit van eigen land, ze hebben het allemaal.

Hof van Twello, Rijksstraatweg 17 in Twello. Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 geopend.

Lees ook: Aanrader! Femke ging met Max naar De Kennemerduinen.

(Beeld: Hof van Twello via Facebook)


Geschreven door
More from Lisa

Zo simpel kan het zijn: heerlijke pasta met kipworstjes en mozzarella

Lekker, gezond en snel; het is toch wel onze lievelingsomschrijving van een...
Lees verder