Superleuk! Ga naar Urban Chef in Arnhem voor de perfecte picknick

01.08.2017 04:55
Superleuk! Ga naar Urban Chef in Arnhem voor de perfecte picknick

Met dit heerlijke weer is er niks lekkerder dan buiten eten. Maar als het zonnetje schijnt zitten vaak al snel de terrassen vol en is het moeilijk nog een leuk plekje te vinden, waar je ook nog goed kan eten. Wij hebben de perfecte oplossing gevonden voor dit probleem: bij Urban Chef in Arnhem kan je picknickmanden afhalen met de lekkerste lunches erin. Strijk neer in een park, kleedje mee, en je hebt de perfecte middag.

Urban Chef zit sinds 2004 in Arnhem, en is eigenlijk een cross-over tussen een lunchcafé, een traiteur en een afhaalrestaurant. Al hun eten wordt gemaakt zonder kunstmatige geur-en kleurstoffen, en zonder pakjes en/of zakjes. Ze werken veel met seizoensproducten, dus hun menukaart veranderd een paar keer per jaar. Je kan er heerlijk ontbijten, brunchen en lunchen, en dus ook bijna alle gerechten afhalen. Urban Chef heeft ook een ‘broertje’, SubUrban Chef, waar je heerlijk kan avondeten.

Ze hebben onder andere heerlijke broodjes, hartige taart, pasta, lasagne en heerlijke taartjes. Als je een picknick-arrangement besteld krijg je een mand vol met al dit lekkers. Het picknick-arrangement is redelijk prijzig (20 euro p.p., minstens twee personen), maar je kan makkelijk met twee ouders en kinderen uit een mand voor twee personen eten. Je loopt vanaf Urban Chef zo naar het Musispark, je zoekt een lekker plekje in de zon, en je bent voor de rest van de middag voorzien.

Urban Chef
Koningstraat 50
6811 DH Arnhem
+31 26 351 8927

* Het picknick arrangement moet je minstens 1 dag van tevoren reserveren.

(Bron: Urban Chef / Foodblabla)

Lees ook: Eindeloos spelen op het Klimduin in Schoorl (terwijl jij koffiedrinkt op het terras).