Superleuk uitje: naar Dinoland in Zwolle

15.03.2019 04:55

Wordt jouw kind dolenthousiast van alles wat ook maar een beetje met dinosaurussen te maken heeft? Dan zit er maar één ding op: op naar Dinoland in Zwolle. Een leuk uitje voor het hele gezin, maar vooral voor de kleine dinoliefhebbers. 

In het park dat volledig in het teken staat van dinosaurussen, kunnen kinderen tussen de 2 en 14 jaar oud namelijk niet alleen van alles leren, maar valt er ook een hoop te ontdekken en genoeg te spelen.

Zo is er een dino-speurtocht waarbij ze van alles te weten komen over de meer dan 65 dino’s die verspreid staan door het park, is er een overdekte speelhal vol met speeltoestellen (fijn bij regen!), kunnen ze een dinoskelet uitgraven en is er een grote speeltuin (met vliegtuig en helikopter waar je in mag!). Speciaal voor de allerkleinste dinofans is er in de overdekte speelhal een apart speelgedeelte voor peuters. 

Bij aanschaf van een dagticket, ontvangen alle kinderen een dino knipkaart. Hiermee kunnen ze 1x de klimtoren beklimmen, 1x fossielen zoeken in de Fossil Dig, 1x minigolven én de oudere kinderen kunnen 1x het hoogteparcours beklimmen en 1x lasergamen tussen de dino’s.

Moe geworden van al het gespeel en al die indrukken? In het T-Rextaurant kunnen jullie terecht voor wat drinken en een lekkere snack of maaltijd. Ook voor ouders is het hier prima toeven. Terwijl de kinderen in de naastliggende speeltuin spelen, kunnen zij hier genieten van een lekkere kop koffie en de gratis WiFi.

Dinoland Zwolle, Willemsvaart 19 in Zwolle
Tot 2 jaar is de entree gratis, 2-3 jaar: 5,50 euro, 4 jaar en ouder: 9,50 euro. 

Lees ook: Het mooiste kasteel van Nederland is een topuitje voor kinderen

(Beeld: Dinoland Zwolle)