Kinderen in de speelkeuken, cocktail in je hand. Bij Supermercado in Rotterdam zit je goed

16.03.2018 04:55
Kinderen in de speelkeuken, cocktail in je hand. Bij Supermercado in Rotterdam zit je goed

Zin om uit eten te gaan met de kinderen, maar ben je een beetje klaar met de eeuwige kindermenu’s bestaande uit slappe friet met vissticks of pasta bolo? Ga dan naar Supermercado in Rotterdam. Ze hebben er niet alleen de lekkerste cocktails (leuk voor jou!), maar ook hele fijne Zuid-Amerikaanse hapjes. Ook voor kinderen. 

Het menu van Supermercado is mega uitgebreid, en bevat voor ieder wat wils. Voor kinderen hebben ze bijvoorbeeld mini-taco’s met kip of pulled pork, nacho-chips, kipspiesjes en vooruit dan maar, ook frietjes. Zelf bestel je een ribeye of een zalm van hun houtskoolgrill, of kan je los gaan met ceviche of empenadas. Dit natuurlijk allemaal vergezeld door een cocktail van hun uitgebreide cocktailmenu. Wij zijn bijvoorbeeld zeer benieuwd naar de Best kept secret… met gin en geheime ingrediënten!

Omdat Supermercado niet alleen een restaurant is, maar ook een cocktailbar, is de sfeer heerlijk relaxed en ongedwongen. Van een paar kinderen meer of minder kijkt dan ook niemand gek op. Zijn ze uitgegeten? Dan kunnen ze zich prima vermaken in de kinderhoek met speelkeuken. Kan jij nog een cocktailtje bestellen. Klinkt als een prima begin van het weekend, toch?

Check de menukaart van Supermercado hier

Supermercado Rotterdam
Schiedamsevest 91
3012BG Rotterdam

Elke dag geopend, van 12:00 tot 01:00

Bron: Supermercado

LEES OOK: Leuk voor dit weekend: KEET in Rotterdam voor geweldige cadeaus en fantastische koffie