Help, mijn baby krijgt tanden! Wat nu?

Vala’s oudste twee hebben al lang en breed hun tandloze kaak ingeruild voor eentje met tanden en kiezen en zijn nu zelfs hun melkgebit aan het wisselen. Maar Arwen zit middenin de periode van gebroken nachten, dunne poep en overal op willen kauwen. Daarom ging Vala langs bij een huisarts om voor eens en altijd uit te zoeken hoe het nu zit met die tandjes. 


Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door VSM Kind, maar de content is 100% van ons. Lees hier ons advertentiebeleid.

Chamodent tandgel van VSM KindVSM Kind Chamodent tandgel is speciaal ontwikkeld voor de verzorging en verzachting van het tandvlees bij doorkomende tandjes. Door de textuur is de gel gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken om het tandvlees zachtjes te masseren. VSM Kind Chamodent tandgel is tandvriendelijk en heeft een aangename smaak. De gel bevat natuurlijke ingrediënte  en is al vanaf de geboorte te gebruiken.

Vala (37) is journalist en tekstschrijver en heeft drie kinderen: een zoon van 8, die autisme heeft, en twee dochters van 6 en 2 jaar. Vala heeft het Syndroom van Ehlers-Danlos, een zeldzame chronische ziekte, maar probeert zich daar niks van aan te trekken (wat soms jammerlijk mislukt). Ze is getrouwd met Mario en samen runnen ze een nogal gemankeerd, maar heel erg leuk gezin. Want saai is het in ieder geval nooit.

Lees ook
Geschreven door
More from Vala van den Boomen

10 Opmerkelijke fasen waar veel kinderen doorheen gaan

‘Het is een fase’ is de mantra van menig ouder. Ze maken...
Lees verder