Theaterliefhebbers opgelet! Tweede Paasdag moeten jullie naar Haarlem

15.04.2017 04:55
Theaterliefhebbers opgelet! Tweede Paasdag moeten jullie naar Haarlem

Zijn jouw kinderen dol op theater? Op Tweede Paasdag is Haarlem the place to be. Festival 2 Turven Hoog organiseert die dag verschillende voorstellingen en er zijn diverse (gratis) installaties te zien. Een super leuk uitje voor het hele gezin.

De voorstellingen zijn bedoeld voor kinderen van verschillende leeftijden. Voor de allerkleinsten is er de zintuigelijke voorstelling Potjesman (1+), Ondersteboven (2+), een voorstelling vol dans en muziek, Ceci n’est pas un livre, een woordeloze voorstelling vol rare gedachtesprongen en onverwachte grapjes, en Kluizelaar (2+): een grappige, beeldende voorstelling over een mini-huis.

Zijn jouw kinderen ouder dan tweeënhalf? Dan kunnen jullie naar Inside out (binnenste buiten), Sweet & Swing, met heerlijke jazzmuziek, en Aangewaaid (3+), een muzikaal en dansent verhaal waarin het publiek een belangrijke, actieve rol speelt.

De voorstellingen zijn te zien in verschillende theaters in Haarlem, waaronder De Toneelschuur en de Van Beinum Zaal in Philharmonie. Kaartjes kosten tussen de 6 en 12 euro.

Ook leuk: breng voor of na de voorstelling nog even een bezoekje aan de gratis Kunstspeeltuin in de foyer van Philharmonie. Hier zijn allerlei installaties te zien en worden verschillende workshops georganiseerd.

Festival 2 Turven Hoog in Haarlem, 17 april 2017

Lees ook: Aanrader! Femke ging met Max naar De Kennemerduinen

(Beeld: Dries Segers)