Bij MaMa Kelly eet je kip of kreeft (ja, je kinderen ook, want het is heerlijk)

15.12.2017 04:55
Bij MaMa Kelly eet je kip of kreeft (ja, je kinderen ook, want het is heerlijk)

Bij restaurant MaMa Kelly houden ze niet van ingewikkeld: bij hen bestel je óf kip, óf kreeft. Ja oké, er staan ook andere gerechten op de kaart, maar als je hier gaat eten, dan moet je eigenlijk wel voor een van deze twee gaan. 

MaMa Kelly heeft inmiddels twee vestigingen: een in Den Haag, en een in Amsterdam. En ze zijn allebei een bezoekje waard, vooral omdat ze beide helemaal in een andere stijl zijn. Het restaurant in Den Haag heeft een stoere, industriële sfeer, terwijl de Amsterdamse vestiging helemaal (maar echt he-le-maal) is uitgevoerd in roze fluweel. Bij MaMa Kelly zijn kinderen meer dan welkom, met superrelaxed personeel en een keuken die het geen probleem vindt om rekening te houden met kleinere eters (minder pittig is bijvoorbeeld geen probleem).

Op het menu bij MaMa Kelly staan verschillende gerechten, maar hun focus ligt dus op kip of kreeft. Wat ze allebei echt fantástisch kunnen bereiden. Heel eerlijk: de prijzen zijn best heftig. Normaliter misschien niet echt een restaurant in een prijscategorie waar je je kinderen mee naartoe zou nemen. Maar het leuke is: regelmatig organiseren ze bij Mama Kelly een Family Dinner. Onbeperkt genieten van de MaMa Kelly-kip met frietjes voor 12,50 per volwassene, of 7,50 per kind. Een leuke manier voor kinderen om kennis te maken met de befaamde MaMa Kelly-kip.

En hoe prachtig zien deze restaurants eruit? Anders ga je toch gewoon een keertje zelf, maak je er een date van!

De Amsterdamse Mama Kelly
De Mama Kelly in Den Haag

Bron: Mamakelly.nl

LEES OOK: Doen: met de kids eten bij Flavor’s in Den Haag