Tip voor de herfstvakantie: nazomeren op Corfu!

15.09.2016 04:55

De zomer loopt op z’n einde en wij mijmeren alweer over een klein weekje weg in de herfst. Ons oog viel op Efi & Sofia Appartementen op Corfu. Het kleine complexje ligt op een unieke locatie, vijftig meter van de zee en tien minuten lopen naar het oude centrum van het stadje Dassia. 

Dit vakantieadres is een uitstekend voorbeeld van less is more. Alles wat je nodig hebt is er, een grote tuin met tropische bloemen en planten, een speeltuin, een eigen keukentje, badkamer, tv en overal wifi. Alle appartementen hebben een eigen terras of balkon waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook zijn er verschillende barbecuefaciliteiten, waarbij je met zijn allen kunt eten aan een gigantische eettafel. De zee van Dassia is zeer rustig en ondiep, wat ideaal is voor kinderen en watersportactiviteiten. Direct in de omgeving is een supermarkt, zijn er diverse restaurantjes te ontdekken en zijn er verschillende bedrijfjes die excursies aanbieden.

Niet voor niets is Corfu een van de populairste eilanden van Griekenland. Het biedt historie, luxe, ontspanning, vermaak en schitterend weer. Er op uitgaan is dus echt een must! Elke dertig minuten rijdt er een bus richting Corfu stad, wat op tien kilometer afstand ligt. Liever zelf er op ontdekking? Huur dan een auto of een fiets om zo veel mogelijk van het eiland te ontdekken.

LEES OOK: Herfstvakantie in het Bali van Europa: het heuvelachtige landschap van de Algarve

Kijk voor meer informatie op hun website: Efi & Sofia, direct boeken kan natuurlijk ook!

Efi&Sofia Efi&SofiaEfi&Sofia
Efi&Sofia