Doen! Uiteten bij Ivo’s Kitchen in Amsterdam

25.02.2017 04:55
Doen! Uiteten bij Ivo's Kitchen in Amsterdam

Binnenkort een keer met het hele gezin uiteten? In het hart van De Baarsjes in Amsterdam, aan het Witte de Withplein, vinden jullie Ivo’s Kitchen. Een kindvriendelijk restaurant waar wordt gekookt met (duurzame) producten van het seizoen.

Lees ook: Eten bij Bickers a/d Werf in Amsterdam (én naar de kinderboerderij)

Of jullie nou eerst willen borrelen met een biertje of een goed glas wijn en een lekkere borrelplank of jullie meteen aan tafel willen, het kan hier allemaal. Dankzij het terras op het plein kunnen jullie met mooi weer heerlijk buiten zitten, maar ook binnen is het prima toeven.

Verrassend menu
De kaart is niet heel uitgebreid, maar staat wel vol smaakvolle en verrassende gerechten. Zo kunnen jullie als voorgerecht genieten van huisgemaakte couscouskroketten of gevulde inktvisjes. Als hoofdgerecht is er keuze uit twee vleesgerechten, een visgerecht en een vegetarisch gerecht. Ook de toetjes zijn niet te missen. Lemon cheesecake of een goede kaasplank; Het water loopt je bij het zien van de kaart al in de mond.

Kinderen
Bij Ivo’s Kitchen hebben ze geen aparte kinderkaart, maar voor 7,50 euro zijn de gewone gerechten in het klein te bestellen. Ook kunnen kinderen kiezen voor een portie huisgemaakte friet. Zijn ze uitgegeten? In de speelhoek is genoeg te doen. Ook worden er iedere laatste zondag van de maand ’s middags poppen geknutseld, waarmee de kinderen hun ouders aan het einde van de middag kunnen verrassen met een daverende poppenkastvoorstelling.

Ivo’s Kitchen, Witte de Withplein 43 in Amsterdam

Lees ook: Spelen in het Oosterpark en eten bij Hotel Arena in Amsterdam

(Beeld: Facebook Ivo’s Kitchen