Uitje in Lelystad: lekker sportief op de stormbaan

03.08.2017 04:50

Heb je het programma Wipe-out wel eens gezien? En leek het jou ook altijd tof om zelf een keer echt over zo’n waterstormbaan te gaan? Bij Flevonice in Lelystad kan het. Daar hebben ze een echte waterstormbaan waar je kan klimmen, balanceren en glijden. Race, en kijk wie de baan het snelste kan doen zonder te vallen.

De waterstormbaan is onderdeel van Sports & Funpark Flevonice. Voor 6 euro mag je met een groep een half uur op de stormbaan. Flevonice zorgt voor reddingsvesten voor alle deelnemers. De minimumleeftijd om op de stormbaan te mogen is 6 jaar, en je moet wel in bezit zijn van in ieder geval zwemdiploma A (logisch.). Er zijn daarnaast begeleiders aanwezig die altijd toezicht houden. Het leukste is natuurlijk om de stormbaan te doen als het lekker weer is. Een sessie op de baan duurt 30 minuten, en daarna kan je nog verder zwemmen in de zwemvijver. Mocht het toch koud zijn, dan krijg je van Flevonice een wetsuit om warm te blijven.

Na afloop van het zwemmen kan je opwarmen en eten bij het restaurant wat bij Flevonice zit. Dat heeft een lekker terras aan het water, en een menukaart vol lokale producten.

Adresgegevens & openingstijden
Strandgaperweg 20
8256 PZ
Biddinghuizen (Dronten)
info@flevonice.nl
0321-335099

Flevonice is in de zomervakantie van 8 juli t/m 3 september 2017 van woensdag tot en met zondag tussen 11.00 – 21.00 uur geopend.

(Bron: Flevonice)

Lees ook: Eindelijk een uitje dat iederéén leuk vindt!