Uitje voor de koude, donkere dagen: ga naar Brandweerman Sam in het theater

17.01.2018 04:55

Als het buiten regent en waait en je niet met je peuter naar speeltuinen en ijssalons kan ben je blij met kindertheater. Ga naar Brandweerman Sam! Gegarandeerd ga je naar huis met een superenthousiast kind, en zelf kan je misschien nog wel een halfuurtje een oogje dichtdoen in zo’n heerlijk zachte, pluchen stoel.

Brandweerman Sam, die met zijn brandweerwagen en al zijn vriendjes het hele land doorreist om, je raadt het al, overal brandjes te blussen en katten uit bomen te redden, staat nu dus in het theater. Er is ook nog iets met een circus aan de hand, maar dat maakt eigenlijk allemaal niet zo veel uit. De show vol zang, dans, liedjes en muziek is vooral superleuk voor je peuter, en jij kan relaxed een beetje achterover zitten. Achteraf zijn brandweerman Sam en zijn vrienden in de foyer voor een meet & greet, dus handtekeningboekjes mee!

Kinderen worden trouwens aangemoedigd om verkleed als brandweer of circusartiest te komen. De theatershow draait nog tot en met volgend jaar juni. Komende maand staat de show nog in de volgende theaters.

Zie hieronder de trailer van de voorstelling.
LEES OOK: Perfect voor regenachtige herfstdagen: naar theater de Toverknol in Utrecht