Vakantie in eigen land: ontspannen in een bubbelbad tussen de kippen en koeien

19.08.2015 12:30
wildenberg

Jahoor, een heerlijke vakantie in eigen land is mogelijk! En wij hebben hét perfecte adres gevonden én het is betaalbaar. Stiekem het leukste van alles; je kan er slapen in een pipowagen!

Op een half uur rijden vanaf Apeldoorn ligt een schattig boerderijtje verborgen, midden op het platteland van Salland. Of je nou de hele vakantie niets wilt doen, wilt helpen met de dieren verzorgen of de hele dag in je eigen(!) hottub wil dobberen; alles kan en mag bij zorg- en recreatieboerderij De Wildenberg. Het is ook het ultieme vertrekpunt voor een fiets- of wandeltocht en het historische centrum van Deventer ligt zo goed als om de hoek. De boerderij heeft maar liefst acht hectare grond en is een prima plekje om helemaal down to earth te komen, even compleet ontspannen met uitzicht op het platteland.

LEES OOK: Vakantietip: Molyvos Castle op Lesbos

Van je kind(eren) zal je de hele vakantie geen last meer hebben. Er is onwijs veel voor ze te doen; ze mogen elke dag meehelpen met het voeren van alle boerderijdieren. Zo lopen er kippen, koeien, kalfjes, ezels, varkens en knuffelpoezen rond op het terrein. Wij kunnen het bijna niet voorstellen dat de kinderen uitgeknuffeld raken, maar mocht het gebeuren dan is er nog de mogelijkheid om over het terrein te scheuren in een bolderkar, spelen in de speeltuin of kastanjes ploffen bij de vuurplaats.

 

Uniek aan de boerderij zijn de zeer leuke slaapverblijven. Alle verblijven hebben een keuken en badkamer, de een wat luxer dan de ander. Je kunt er slapen in een oud kippenhok, maar wij raden je toch echt de pipowagen aan, ook leuk voor de kinderen! In de wagen is er plaats voor 4 personen en je hebt een eigen bubbelbad voor de deur met uitzicht op de koeien. Liever wat luxer? Ook dat is mogelijk.  Kies in dit geval voor het oude kippenhok wat nu is omgebouwd tot een vrijstaande vakantiewoning. In alle gevallen is er de mogelijkheid om s’ morgens te genieten van een vers ontbijtje uit eigen tuin, uiteraard met een eitje van de kippen.

Meer weten over dit unieke plekje in Nederland? Alle informatie is te vinden op: https://www.dekleinewildenberg.nl/

LEES OOK: Uitslapen? In dit vakantieparadijsje halen ze je kinderen om 7 uur op

 

wildenberg

wildenberg