Aanrader: deze luxe plek op Zakynthos is heerlijk voor het hele gezin

10.01.2019 04:55
vakantie kinderen Griekenland Zakynthos

Twijfel niet te lang want deze bestemming is ontzettend populair, en met reden! De Aresti Mountain Villa’s op het enorme landgoed van de Griekse familie Stamaris zijn waanzinnig mooi.

De familie Stamaris woont op een oude boerderij op een landgoed wat vol staat met prachtige olijfbomen, wijnstokken, fruitbomen en kruiden. De boerderij van de familie is in zijn oorspronkelijke staat hersteld. De villa’s die de familie heeft laten bouwen zijn daarentegen hartstikke nieuw, maar wel gebouwd in de lokale architectuurstijl. Daarnaast zijn ze hartstikke luxe. Ze hebben allemaal een eigen kinderbadje, een zwembad en een eigen tuin.

De villa’s voor gezinnen worden elke dag schoongemaakt, je krijgt dagelijks nieuwe lakens en er is zelfs iemand die alle zwembaden goed in te gaten houdt. Een paar keer per week krijg je heerlijk vers fruit en mooie bloemen, en als kers op de taart wordt ook nog eens de afwas voor je gedaan. Ook hoef je niet zelf te koken; op het terrein bevindt zich een fijn restaurant.

Het eiland Zakynthos is niet zo groot, maar erg authentiek Grieks. Vanuit Aresti Mountain Villa’s heb je een bizar mooi uitzicht op de zee en de zonsondergangen. Het is leuk om tourtjes te maken over het eiland; hierbij moet wel gezegd worden dat het handig is om een auto te huren. Het strand lig top ongeveer 7 kilometer afstand, en het eerste dorp op 9 kilometer afstand.

Je kunt hier de beschikbaarheid en prijzen bekijken, en boeken!
Bron: Mamagoeshere.com