Vakantietip: in deze verbouwde boerderij in Frankrijk is het prima toeven

08.02.2017 04:55
Vakantietip: in deze verbouwde boerderij in Frankrijk is het prima toeven

Nog geen plannen voor de zomer? Deze verbouwde boerderij in Frankrijk, op een half uur rijden van de Atlantische kust, is een heerlijke bestemming voor een ontspannen vakantie met kinderen.

Lees ook: De perfecte plek voor een familievakantie in Toscane

De omgebouwde oude Cognac boerderij ligt in de Charente Maritime en bestaat uit verschillende cottages en studio’s. De inrichting is simpel, maar alles wat jullie nodig hebben is er. Zo hebben de cottages allemaal een kleine keuken en is er een aparte slaapkamer voor de kinderen. Bovendien is er buiten zo veel te doen, dat binnen zitten (als het goed is!) zonde van jullie tijd is.

Voetballen en zwemmen
De boerderij ligt namelijk op een terrein van 2,5 hectare grond met veel zitplekken, een zwembad met ligbedden en voldoende speelruimte voor de kinderen. Zo is er een groot speelveld waar ze kunnen voetballen, trampolinespringen en kunnen spelen in de zandbak of op het speeltoestel. Ook zijn er kleine fietsjes aanwezig. Oudere kinderen kunnen zich vermaken met tafeltennis, badminton en jeux de boules.

Omgeving
Willen jullie niet de hele vakantie op het terrein blijven? Ook in de buurt is genoeg te doen. De boerderij ligt op loopafstand van een leuk klein dorp met verschillende restaurants. Met de auto zijn jullie binnen een half uur op het strand en ook een uitstapje naar Bordeaux of La Rochelle is goed te doen.

Voor meer informatie: MrsNomad&kids

Lees ook: Weekje Zuid-Spanje? Met een baby of peuter zul je het hier heerlijk hebben!