Vier je vakantie op een onbewoond eiland. WAUW!!

30.10.2016 14:29

Als je – net als wij – niet van die overdreven toeristische bestemmingen houdt, dan is dit plekje in Griekenland écht wat voor jou! Je verblijft hier namelijk op een onbewoond eiland, waar de natuur onaangeroerd is gebleven. En ja, het is nog betaalbaar ook!

Vier eeuwen geleden zorgde Mother Nature letterlijk voor wat opschudding in het westen van Griekenland. Er brak door een aardbeving een stukje van Zakynthos af en sindsdien bestaat het eilandje Agios Sostis, waarop Grantzaos Villas gevestigd is. De villas van Grantzaos liggen maar op een steenworp afstand van Zakynthos en toch voelt het alsof je ergens op een van de eilanden van de Seychellen verblijft. Een helderblauwe zee, meters lange zandstranden, maar ook onontdekte baaitjes, een ongerepte natuur en adembenemende uitzichten. Plus, het eiland is onbewoond! Dus mocht je peuter er in een driftbui vandoor gaan, dan kan hij in elk geval niet zo ver en hij verdwijnt niet in een mensenmassa.

Het complex van Grantzaos is kleinschalig, authentiek en met oog voor details gebouwd. De tuinen staan vol met olijfbomen en kleurrijke bloemen en de zandstranden zijn op loopafstand te vinden. Je kunt het gerust een klein paradijs noemen, want alles was je hartje begeert is er. De appartementen hebben een woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een een balkon of terras met zitje en een geweldig uitzicht. Rondom het zwembad staan ligbedden en er is een speeltuintje. Alles op een grasveld, dus geen zorgen voor valpartijen. En je kunt ook nog rustig aan je kleurtje werken, want het gehele terrein is omheind, dus je peuter kan geen kant op!

Maar waar we pas echt gelukkig van worden, is dat eigenaar Kostas  iedere ochtend zorgt voor een heerlijk ontbijt, inclusief het bijbehorende eitje en pannenkoeken (haleluja!)! Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals een gezamenlijke barbecue of spelletjesmiddag voor de kinderen. Bonuspunten: Je krijgt ook een huurauto bij je verblijf, voor  leuke tripjes in de omgeving en de toeristische gebieden op te zoeken, mocht je daar zin in hebben. En met een beetje mazzel kun je ook nog schilpadden spotten in zee, dus neem de snorkels mee!

Kijk hier voor meer informatie.

grantzaaos slaapkamer zwembad

 

logo_eliza

Me-to-We & Eliza was here
Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!