Voor een tropische en betoverende vakantie hoef je echt niet naar Bali!

16.10.2016 14:08

We schreven het al eens eerder; de Algarve is het Bali van Europa! Deze mening blijft ongewijzigd. Wát is het hier mooi, én een mooie bijkomstigheid is dat het ook nog eens lekker dichtbij is!

Dit verblijf, midden in de bergen, móét toch wel het hoogtepunt zijn van de Verblijven Der Verblijven in de Algarve?! Wij kunnen ons nauwelijks voorstellen dat het nog beter kan. Een voormalige boerderij, omgetoverd tot een ruim opgezet landgoed met 3 appartementen, en dat voor dit geld en de voortreffelijke service van eigenaresse Maria.

Quinta do Tio Graca ligt in een klein dorpje waar de afgelopen eeuw weinig is gebeurd. Zo’n plekje waar de bewoners je kunnen aanbidden alsof je van een andere planeet komt en waar de supermarkt op willekeurige momenten open gaat. Wij houden er van. Van rust en privacy ben je dus verzekerd, zelfs met je kinderen mee. Want aan aandacht geen gebrek van de Portugese bevolking, kinderen worden aanbéden.

Toch even opzoek naar drukte? De prachtige stad Albufeira ligt maar 15 autominuutjes verderop! De twee beste werelden van een vakantie in één.

Kijk hier voor meer informatie.

huisjes parkje quinta uitgelicht

logo_eliza

Me-to-We & Eliza was here
Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!