Waarom ik zo ontzettend veel zin heb in komend weekend!

18.07.2016 13:23

Barbara gaat op reis naar de Waddeneilanden. Daar gaat ze Waddenhoppen en voor jullie haar lievelingsplekken nog eens testen en tippen. Doutzen Kroes geeft straks ook haar favoriete adresjes en haar jongens Felix (10) en Morris (4) hebben er heel veel zin in.

Donderdag aanstaande staat er ergens een bootje klaar. Dat bootje gaat mij en mijn jongetjes naar Texel en Vlieland brengen. Die boottocht is voor de jongens al een heel avontuur en dan mogen we op de eilanden ook nog eens langs al mijn favoriete plekken. Hoe leuk is dat!  Mijn jongens houden het niet meer, ze vragen me de hele dag wat we gaan doen en waar we gaan slapen. Maar ik hou het nog een beetje geheim voor ze. Ik heb ze wel verteld dat we dankzij een heel lekker frisdrankje deze reis mogen maken. Dat is het leuke aan blogger zijn: dan word je soms uitgenodigd om snoepreisjes te maken.

Deze keer gaat het om Waddenhoppen, samen met Rivella. Rivella werkt samen met Stichting de Noordzee om het strand op alle vijf de eilanden schoon te maken.
Rivella – en dit wist ik ook niet – is namelijk van oorsprong Fries! Daarom werken ze nu samen met Doutzen (ik hoop dat we haar tegenkomen!) voor deze Wadden-actie, om te laten hoe mooi en ongerept de Waddeneilanden zijn.

Nou heb ik het geluk de eerste nacht samen met mijn jongetjes in deze yurts te mogen slapen, op Texel. Texel Yurts ligt vlakbij de boot, maar dan midden in de bossen. Je slaapt er in een luxe kamer, de yurt, maar toch midden in  de natuur. Deze Mongoolse tenten bestaan uit wol, canvas en hout – dat is alles. Ik kijk er enorm naar uit om de gezichtjes van de jochies te zien als ze horen dat we hier gaan slapen (dat is toch te cool!) – en om samen in het zonnetje te ontbijten komend weekend!

Rivella Waddenhoppen

Kijk nou wat leuk! Alle yurts hebben een keukenblok, een hout gestookt fornuis en een koelkastje. Hangmat, buitenstoelen en picknicktafel staan buiten klaar. Sanitair is 50 meter lopen. De kinderen kunnen er houthakken en de hele dag buitenspelen.

Rivella Waddenlopen

De komende weken gaan we veel leuke adressen op de Waddeneilanden tippen, ook Doutzen Kroes doet mee! Wil je weten hoe deze reis is geweest? In augustus komen er filmpjes van online op onze site en Facebookpagina. Deze reis is onderdeel van Waddenhoppen met Rivella. Houd dus de website van Rivella in de gaten.