Wat een leuk vakantieplekje in Zuid Spanje!

31.07.2016 04:55

Toen Femke voor het eerst met baby Max op vakantie ging, viel de keus op een dorpje in het Spaanse Andalusië. Een geweldige keuze, want het verblijf was betoverend én kindvriendelijk. Tel daarbij op: heerlijk eten en een prachtig uitzicht. 

Het Cantueso complex is een dorpje op zich. Het bestaat namelijk uit een verzameling van huisjes, allemaal gebouwd in een traditionele Andalusische stijl. Op het complex kom je ogen te kort. Overal heb je een adembenemend uitzicht over het meer en de bergen. En de huisjes? De hebben alles wat je kunt bedenken. Een keuken met een gasfornuis en combimagnetron, een badkamer met bad én douche en voor wat vermaak staat er in iedere kamer een tv, radio,  dvd-speler én er is Wi-Fi. Stop die tablet dus maar vast in de koffer! En kom je net als Femke ook met een baby? Dan zijn er talloze voorzieningen. You name it en het is er. Van een babybedje tot babystoelen, badjes, babyfoons, verschoningskussens en alles wat je ouderhartje maar begeert.

Ieder huisje heeft een eigen terrasje met een barbecue en is omringd door een prachtige tuin. Ook heb je via je tuin direct toegang tot het heerlijke zoutwater zwembad. Geen zorgen, het zout is nauwelijks merkbaar maar het maakt het water wel wat ‘zachter’. En een groot voordeel; er hoeven dus minder chemicaliën gebruikt te worden. Pluspunt: het zwembad wordt omringd door zelfsluitende poortjes. Dus geen zorgen dat je baby er vandoor kruipt.

Een van de meest geweldige elementen van deze bestemming is het restaurant dat bij het complex hoort. WAUW! Eten halen om in je eigen huisje op te eten of gewoon heerlijk uit eten gaan in het restaurant zelf. Alles kan. Er wordt Spaans-Mediterraans gekookt met verse en lokale ingrediënten (Yam!) door het team van het vakantiecomplex zelf. En ook is er weer aan de kinderen gedacht. voor hen is er een eigen menu’tje met vers gemaakte kleine porties. Een voedselallergie? Zelfs daar wordt rekening mee gehouden!

Ook voor vermaak is gezorgd en er is gedacht aan alle leeftijden. Mini-golf, tafeltennis, jeu-des-boules, een speeltuin en nog meer!

Kijk hier voor meer informatie.

dorpje huisje park zwembad

logo_eliza

Me-to-We & Eliza was here
Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!