De winnaar van de Center Parcs-verhalenwedstrijd is bekend!

11.10.2016 11:00

Een tijdje geleden vroegen we jullie om een verhaal in te sturen over die eerste vakantie met een baby. Wij kozen de leukste drie uit en publiceerden die eerder al op onze site. En dit is de winnaar! 

Uit alle ingezonden verhalen blijkt dat op vakantie gaan met een baby maar een hele opgave is. Je wilt dat het er veilig is, schoon, dat alle benodigdheden voor je baby aanwezig zijn en dat je zelf niet al te veel hoeft mee te sjouwen.

Eve uit verhaal 3 vertelt: “Ik had dit jaar een huisje gevonden wat eruit zag alsof we daar de chillste vakantie van het jaar zouden kunnen houden, zo uit een catalogus! Kinderbedje aanwezig? Check! Babybadje? Yes m’am! Buitenbadje (je weet nooit of het mooi weer wordt)? Jup! En voor onszelf in de avonduren een vuurkorf, en natuurlijk alcohol, want dat doen we nou eenmaal op vakantie.  Maar… ik had even niet voorzien dat het huisje vol zat met trappen en dat er buiten, jawel, nog meer trappen waren. En dat Tessel natuurlijk net besloot om te gaan lopen.”

Fleur uit verhaal 2 boekte na meerdere horrorvakanties die ze met haar oudste dochter meemaakte, een vakantie bij Center Parcs toen ze beviel van baby nummer twee. Fleur vertelt: “Hotelkamers waar geen voorzieningen waren, een vakantiehuis waar alles onveilig bleek te zijn, een resort waar de muziek tot 23.30 keihard door het slaapkamerraam schalde; we hebben het allemaal meegemaakt. Toen onze zoon een paar maanden oud was, wilden we wat ondernemen. Niet te ver, maar vooral: goed te doen met een baby. Ik keek toch eens op de site van Center Parcs, bleek er een aantrekkelijke korting te zijn tussen Kerst en Oud en Nieuw. Meteen geboekt, en het was ge-wel-dig. Voor onze kleine kinderen was het perfect: sterke robuuste meubels, alles voor de baby: verschoningskussen, stoel, zelfs een klein driewielertje stond klaar. Elke ochtend keivroeg verse broodjes aan de deur, een veilige open haard waar niemand zijn tengeltjes aan kon verbranden: dat neemt als ouder een hoop zorgen weg.”

Het winnende verhaal is die van Lianne. Zij schreef een hilarisch en heel herkenbaar stuk over je koffer inpakken wanneer je voor het eerst op vakantie gaat met een baby. Lianne: “Ik zat op de enige vierkante centimeter die er nog vrij was op de achterbank.
 Zittend op het aankleedkussen, met vier pakken luiers in mijn nek, een gigantische stapel rompers op mijn schoot en mijn voeten bovenop het babybadje.”

Het winnende verhaal lees je hier.

Gefeliciteerd Lianne, je hebt het verdiend. Jij wint een midweek weg naar Center Parcs!

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Center Parcs. Dichtbij en toch even lekker ertussen uit, bij Center Parcs hoef je nergens aan te denken. Center Parcs zorgt dat alles geregeld is, zodat je zorgeloos kunt genieten van je tijd samen. Van babymeubels en het Baby Servicepakket in de cottage tot gratis potjes babyvoeding in de restaurants. Of geniet volop van je baby tijdens één van de activiteiten zoals Baby zwemmen en baby massages. Bij Center Parcs kun je echt even samen zijn en unieke momenten creëren met je gezin. Voor meer informatie over Center Parcs klik je hier .

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.