In de Winter Efteling voelen zelfs de koudste dagen van het jaar nog warm

25.12.2018 04:55

De Efteling is natuurlijk altijd een feest, maar in de winter is het nog veel magischer. Twinkelende lichtjes, warme chocolademelk, schaatsen en je favoriete sprookjes zien in een winters sprookjesbos. Prachtig!

Tijdens de Winter Efteling zijn de meeste reguliere attracties zolang het weer het toelaat gewoon open, behalve de waterattracties (wel logisch, daar zit je in januari ook niet echt op te wachten). Daarnaast zijn er verschillende winterse activiteiten zoals een schaatsbaan (let op, handschoenen verplicht), het winterfeest van de sneeuwprinses en de vuurprins en verschillende wintervoorstellingen.

Als je het zo lang weet vol te houden, is het zeer de moeite waard om te blijven tot het donker is. De attractie Villa Volta wordt dan met een indrukwekkend lichtspel tot leven gebracht, en de voorstelling de legende van Raveleijn is in het donker nog spannender. Geen zin meer om ’s avonds terug te rijden? Je kan ook een nachtje boeken in het Efteling hotel, of in een van de huisjes op het terrein. 

Een ander pluspunt van de Winter Efteling is dat het vaak net wat minder druk is dan in de zomer, waardoor je overal net even wat minder lang voor in de rij staat. En dat is wel lekker! Let wel op dat je je kinderen echt goed warm aankleedt, want met al dat buiten zijn koel je snel af. En zorg dat je genoeg te eten bij je hebt, want van kou krijg je trek!

De Winter Efteling is tot en met 31 januari elke dag geopend vanaf 11:00. Voor meer informatie en tickets kijk je op hun website.

Bron: Efteling

LEES OOK: Dit weekend niks te doen? Ga lekker zwieren bij amusementspark Tivoli