Woon je in de buurt van Nijmegen? Deze nieuwe plek is geweldig met kinderen!

19.10.2018 04:55

Woon je in de buurt van Nijmegen? Dan hebben we een vreselijk leuke plek voor je gevonden. Het gloednieuwe restaurant Stroom is gerealiseerd in een oud waterpompstation in Lent (Nijmegen). In dit sfeervolle gebouw kun je ontbijten, lunchen, borrelen en dineren.

Volgens de eigenaren brengt Stroom de stad en de natuur samen en is het de uitgelezen plek om op adem te komen. Het pand heeft prachtige binnenruimtes en mooie buitenterrassen, en is leuk voor jou én de kinderen.

Het interieur is prachtig, een echte urban jungle (oftewel, superveel planten). Verder staan er lange tafels waar je met grote groepen kunt zitten, maar zijn er ook veel gezellige hoekjes voor een kleiner gezelschap. Voor de kinderen zijn er spelletjes, boeken en een hele leuke speelhoek. Ook is er een grote boekenkast; hiervan kun je de boeken zelfs kopen.

Ook het eten is top; het voedselconcept is ‘shared dining’. Je bestelt met je gezelschap een aantal (wat kleinere) gerechten waar je vervolgens allemaal wat van kunt proeven. Ook is Stroom erg goed in vegetarische gerechten! Kortom, een heerlijke aanwinst.

 

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: zittende mensen, tafel en binnen

Foto’s: Facebook en Website van Stroom

Lees ook: Ontdek het nieuwe Romeinse fort bij speeltuin de Leemkuil in Nijmegen