“Zal ik mijn man ’s nachts flesvoeding laten geven?”

01.01.2016 04:50

Laura heeft een baby van 4 weken die nog heel slecht slaapt. Ze wil graag dat haar man een nachtvoeding overneemt. Hij wil graag gewoon een poedermelkfles geven, want want kolven werkt bij haar niet. Doen of niet?
Laura (27): “Mijn baby is 4 weken. Ik geef haar borstvoeding, wat prima gaat. Alleen dat kolven vind ik zo verschrikkelijk. En niet alleen dat: er komt bijna niks uit als dat apparaat erop zet. Na een half uur heb ik maar een klein bodempje, het is om wanhopig van te worden. Nou is het ook nog eens zo dat ze nog heel slecht slaapt. Ze wordt elke paar uur wakker. Ik heb daarbij nog een peuter rondlopen, dus van overdag slapen komt niet veel. Het liefst wil ik om negen uur naar bed zodat ik rond vier uur wel een goede nacht achter de rug heb. Dan kan mijn man de voeding van rond middernacht doen. Hij wil dat graag en dan gewoon een keer per dag een fles poedermelk geven. Ik vind dat best heftig, maar het is natuurlijk een heel goed idee. Wat vinden jullie?”
Wat zou jij doen? Laat het Laura op Facebook weten
Ook een vraag? Mail hem naar ons op hallo@me-to-we.nl