Zin in echt lekkere pizza? Ga dan naar Pizzabar Deeg in Den Bosch

Zin in echt lekkere pizza? Ga dan naar Pizzabar Deeg in Den Bosch
Midden in het centrum van Den Bosch, vlakbij de Sint-Janskathedraal, zit pizzabar Deeg. In dit hip ingerichte restaurant eet je écht lekker Italiaans. Ze richten zich voornamelijk op pizza en pasta, waarbij hun focus ligt op… deeg! De pizza, pasta en focaccia wordt gemaakt van eigen deeg. Vers, puur en naar origineel Italiaans recept bereid in een ambachtelijke houtoven.

Deeg heeft heerlijke pasta’s, maar vooral hun pizza’s zijn echt een aanrader. Heel anders dan zo’n kleffe Domino’s Hawaii. Neem bijvoorbeeld de Paddestoelen Deluxe (Pomodoro, mozzarella, verschillende gemarineerde paddenstoelen en truffel crème) of de Toffe Peer (Gorgonzola, peer, honing en walnoten crumble). En het is ook nog een vriendelijke geprijsd, alle hoofdgerechten liggen tussen de 9,00 en de 16,00 euro.

Schrikken je kinderen een beetje van pizza’s met geitenkaas en peer? Geen probleem, want Deeg heeft ook een apart menu voor kinderen. Een kleinere portie, een toegankelijke pasta of pizza, en ook een kleiner prijsje. Daarnaast krijgt ieder kind een extra bord en bestek, zodat ze ook nog wat mee kunnen eten van hun ouders als ze dat willen (en als je bereid bent iets af te staan natuurlijk!).

Deeg is gezellig en voelt ruim, dankzij de grote ramen aan de voorkant van het restaurant. De sfeer in het restaurant is relaxt en ongedwongen, dus spelende kinderen zijn er zeker geen probleem. Als je kinderen niet stil kunnen zitten kan je trouwens ook vragen of ze mogen helpen met het beleggen en bakken van hun eigen pizza. Succes gegarandeerd!

Pizzabar Deeg
Verwersstraat 46
5211 HX
‘s-Hertogenbosch
(Reserveringen alleen telefonisch vanaf 13:00)
Tel: 073-6901618

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag van 16.00 tot 22.00


(Bron: Pizzabar Deeg)

lees ook: Deze super snelle spaghetti bolognese doet het altijd goed

 

 

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Hahaha! Deze geboortefoto’s zijn wel heel eh… bijzonder

Altijd al een geboortefotoshoot willen doen, maar ontbreekt er een essentieel onderdeel...
Lees verder