Zon? Deze 6 vakantieadressen zijn helemaal geweldig met een baby of een peuter

21.08.2016 04:50
zon, vakantie

Deze 6 bestemmingen zijn allemaal van Eliza was here, en omdat wij fan zijn van Eliza was here hebben wij hun mooiste adressen uitgekozen voor jullie! Ze zijn kindvriendelijk, betaalbaar, niet te ver vliegen én inclusief huurautootje. Leuk voor het naseizoen?

uitgelicht

Eén: De Algarve is het Bali van Europa! Dit verblijf, midden in de bergen, móét toch wel het hoogtepunt zijn van de Verblijven Der Verblijven in de Algarve?! Wij kunnen ons nauwelijks voorstellen dat het nog beter kan. Een voormalige boerderij, omgetoverd tot een ruim opgezet landgoed met 3 appartementen, en dat voor dit geld en de voortreffelijke service van eigenaresse Maria. Quinta do Tio Graca ligt in een klein dorpje waar de afgelopen eeuw weinig is gebeurd. Zo’n plekje waar de bewoners je kunnen aanbidden alsof je van een andere planeet komt en waar de supermarkt op willekeurige momenten open gaat. Wij houden er van.

kreta

Twee: Aan de noordkust van Kreta ligt het stadje Sitia. En ondanks dat het toch echt een stad is, voelt het meer als een dorp aan. Een dorpje wat van alle gemakken voorzien is, maar waar nog steeds een intieme sfeer heerst. Ook heeft Sitia een lekker zandstrand, die rustig afloopt en waar je kinderen dus prima kunnen spelen.  De villas van Villas Delight zijn gelegen tegen een heuvel en hebben een sprookjesachtig uitzicht over olijfbomen en een groot deel van de regio. Alle eisen op onze checklist zijn afgevinkt: kindvriendelijk, zwembad, rust, lekker ontbijt ennnn kindvriendelijk!

uitgelichtDrie: Als je – net als wij – niet van die overdreven toeristische bestemmingen houdt, dan is dit plekje in Griekenland écht wat voor jou! Je verblijft hier namelijk op een onbewoond eiland, waar de natuur onaangeroerd is gebleven. En ja, het is nog betaalbaar ook! Vier eeuwen geleden zorgde Mother Nature letterlijk voor wat opschudding in het westen van Griekenland. Er brak door een aardbeving een stukje van Zakynthos af en sindsdien bestaat het eilandje Agios Sostis, waarop Grantzaos Villas gevestigd is. Het complex van Grantzaos is kleinschalig, authentiek en met oog voor details gebouwd. Maar waar we pas echt gelukkig van worden, is dat eigenaar Kostas  iedere ochtend zorgt voor een heerlijk ontbijt, inclusief het bijbehorende eitje en pannenkoeken (haleluja!)!

uitgelichtVier: Een sprookjesachtige bestemming waar je even terug in de tijd gaat. Naar de 17e eeuw om precies te zijn, maar toch met alle gemakken van nu. Klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Maar soms komen sprookjes toch echt tot leven. Deze oude Catalaanse boerderij is door de eigenaren Ramon en Mari omgetoverd tot een echt huis met drie appartementen en is vernoemd tot ‘Masia Mas Oller‘, oftewel pottenbakkershuis.

lanzaroteVijf: Wat moeten we toch zonder de Canarische Eilanden? Er is bijna altijd zon, het is niet ver vliegen en het is er adembenemend mooi. Ze zijn er lief voor kinderen en dit is een van de leukste plekjes daar! Op het eiland Lanzarote zijn de privé villa’s van El Caserio de Guime gevestigd.  Of beter gezegd; de geweldige privé villa’s! Met over-the-top uitzicht op het vulkaanlandschap, wat zo kenmerkend is aan Lanzarote.

cantueso view
Zes: Toen Femke voor het eerst met baby Max op vakantie ging,
is de keus gevallen op een dorpje in het Spaanse Andalusië. Een geweldige keuze, want het verblijf was betoverend én kindvriendelijk. Tel daarbij op: heerlijk eten en een prachtig uitzicht. Het Cantueso complex bestaat namelijk uit een verzameling van huisjes, allemaal gebouwd in een traditionele Andalusische stijl. Op het complex kom je ogen te kort. En de huisjes?  You name it en het is er. Van een babybedje tot babystoelen, badjes, babyfoons, verschoningskussens en alles wat je ouderhartje maar begeert. De eigenaresse kookt bijna elke avond heerlijk!

 

logo_eliza

Me-to-We & Eliza was here
Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!