Zwemmen bij een vulkaankrater doe je op deze bestemming…

18.08.2015 02:14
De waanzinnige ligging van het zwembad…

Op deze locatie is het zelfs in oktober nog heerlijk weer! Perfect voor een weekje zon. Op dit eiland kom je helemaal tot rust in de bijzondere natuur, op dit super mooie plekje.

Lanzarote is één van de Canarische Eilanden, het is een vulkanisch eiland dat meer dan 15 miljoen jaar geleden is ontstaan en het ligt meer dan 100 km voor de kust van Marokko. Een groot deel van het eiland ziet er maanlandschap-achtig uit doordat het voor een groot deel bedekt is met lava, en daar bijna niets op groeit.

Door een belangrijke kunstenaar en architect van het eiland wordt er op Lanzarote veelal in dezelfde stijl gebouwd, zo ook de gebouwen op deze locatie. De huisjes worden wit geverfd, mogen niet hoog zijn en de luiken mogen alleen in de traditionele kleuren groen, blauw of bruin worden geschilderd. Dit resulteert erin dat het eiland nog goed in zijn oorspronkelijke, mooie staat is gebleven, in tegenstelling tot de meer toeristische Canarische eilanden.

Finca Isabel ligt midden op het eiland en de witte huisjes steken prachtig af op het donkergrijze lava maanlandschap. Deze finca ligt in een ruig kraterachtig gat, met prachtige zwembaden direct naast een grotachtige wand. Door de beschutte ligging kan je hier lekker in de schaduw en een beetje uit de wind liggen.

Finca Isabel heeft in het hoofdgebouw twee studio’s en hier omheen staan nog een aantal studio’s. Ze zijn allemaal stijlvol ingericht en hebben keukens met genoeg voorzieningen. De losse huisjes hebben ook nog eens een eigen terras.

Vlak naast dit vakantieterrein ligt het stadje Mozaga. Dit dorpje ligt op een belangrijk kruispunt en dat maakt dat deze locatie erg goed gelegen is, vanaf hier kan je snel naar bijna elk punt op het eiland. Ook kan je zo makkelijk naar de (zwarte) vulkanische stranden.

Deze reis is te boeken via Elizawashere.nl, kijk hier naar de pagina over Finca Isabel, of om deze reis te boeken!

getimage (3) getimage (8) getimage (2)getimagegetimage (1)