14 Redenen om alleen nog online te shoppen als je moeder bent

23.08.2016 11:00

Vroeger, dat wil zeggen: in het tijdperk zonder kinderen, was shoppen nog een feestje. Je had alle tijd om op zaterdag de hele dag de stad in de duiken. Nu, mét kids, is het een complete deceptie. Een middagje shoppen met je kroost, daar kun je maar beter niet aan beginnen. Moeders shoppen veel beter online. Omdat:

 1. De rijen bij de Zara tot achterin de winkel staan. En je maar vijf items tegelijk mag meenemen, wat dus betekent dat je eigenlijk de hele dag bij de Zara de rij staat, omdat je natuurlijk 12 items te passen hebt. Op z’n minst.
 2. De rijen bij de Zara bestaan uit piepjonge meisjes van 22 jaar (of 16, maar daar willen we gewoon helemaal niet aan denken), die zich duidelijk afvragen waarom jij je midlifecrisis niet op de mid-season sale van de Peek & Cloppenburg gaat botvieren.
 3. Ze tegenwoordig blijkbaar alleen nog maar naveltruitjes verkopen. Náveltruitjes! Dan weet je gewoon dat je over the hill bent. Of je moet als een soort verlepte paaldanseres op het schoolplein willen verschijnen (in de winter, mind you!), maar daar pas ik dan weer voor.
 4. Het op zaterdagmiddag bizar druk is in de stad en je dat gewoon niet meer aan kunt. Twee gillende kinderen en een ontploft huis kun je nog wel aan, maar 3000 hysterische studentes die last minute nog een outfit zoeken voor hun date van die avond, dat is gewoon teveel van het goede.
 5. Je tijdens het online shoppen gewoon lekker een Lidl wijntje kunt drinken en je je dus niet met zes tassen en de bloedblaren op je enkels een veel te drukke kroeg in moet wurmen om daar een exorbitant duur glas droge witte te bestellen.
 6. Je bij het online shoppen niet hoeft te passen en je jezelf dus kunt wijsmaken dat dat naveltruitje je echt ge-wel-dig zal staan. Eenmaal afgeleverd pas je hem gewoon in het donker en stuur je hem daarna terug omdat ‘de kleur niet goed was’.
 7. Je geen pashokjes uit hoeft in kleren die net te strak zitten en er dus ook geen verkoopsters zijn die vervolgens keihard roepen: “Nou mevrouw, ik ga wel even een maatje groter voor u halen!”.
 8. Je geen kinderen mee het pashokje in hoeft te nemen, die dan per ongeluk direct een winkelhaak trekken in drie wollen truitjes, die je dan ongezien terug moet hangen.
 9. Je je nieuwe kleren kunt laten bezorgen op een moment dat je man niet thuis is en je dus geen vragen krijgt over het waarom van het kopen van twéé paar nieuwe laarzen. Als hij dan een paar dagen later vraagt of je nou alweer nieuwe schoenen aan hebt, zeg je gewoon “Nee joh, die heb ik al heel lang!”.
 10. Je niet met een peuter door de H&M heen moet, die aan iedereen loopt te verkondigen wat een dikke billen mama heeft.
 11. Je thuis spotjes kunt laten installeren die je cellulitis niet zo accentueren.
 12. Omdat je dan niet in je onderbroek door de winkel heen hoeft om een ontsnappende peuter die een sprintje trekt naar de uitgang in zijn kladden te grijpen.
 13. Er dan geen snotneuzen in kapitale slangenleren tassen worden leeg gesnoten bij de Bijenkorf.
 14. Je eigenlijk eigenlijk wel wat beters te doen hebt dan vier uur door de stad slenteren. De was wegvouwen bijvoorbeeld. Of boodschappen doen. Want de Lidl wijn is bijna op.

  En dus ga ik vanavond gelijk mijn creditcard stukslaan bij Limango,
  waar ze een groot assortiment aan kleding, schoenen, accessoires en speelgoed hebben. En nog voordelig ook. Perfect!

 

160822_Me-to-weDit bericht is gesponsord door Limango, maar de inhoud ervan is 100% van onszelf. Limango is inmiddels Europa’s grootste online shop voor de hele familie. Het doel van Limango is om moeders iedere dag te verrassen met het aanbod. Hierbij staan de kwaliteit en goede prijzen voorop. Elke dag starten er nieuwe acties van topmerken voor zowel jou als ook voor de rest van je gezin. Of je nu een aanstaande mama bent of al kinderen hebt die naar school gaan, bij Limango vindt elke mama wat zij zoekt. Meld je dus aan bij Limango als je op zoek bent naar grote Nederlandse of internationale topmerken, of juist pareltjes wilt vinden die je nergens anders tegenkomt!