Aanrader: ga naar deze prachtige dierentuin in Arnhem

Aanrader: een dagje naar deze prachtige dierentuin in Arnhem
Artis nu wel een keer gezien? In Arnhem vinden jullie Burgers’ Zoo. In deze prachtige dierentuin is niet alleen buiten, maar ook binnen van alles te zien. Zowel met mooi weer als op een regenachtige dag een ideale plek voor een dag uit.

Waar je in sommige dierentuinen de kriebels krijgt van de kleine hokjes waarin de dieren leven, staat Burgers’ Zoo bekend om zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd. Zo is er een grote savannevlakte waar de giraffes en neushoorns te vinden zijn en vliegen in de Bush allerlei bijzondere vogels ‘vrij’ rond.

Naast de bush, waar jullie je even in een tropisch regenwoud wanen, is er ook een Mexicaans-Amerikaanse rotswoestijn (de Desert), een Indopacifische Oceaan (de Ocean) waar de vissen en roggen boven je langs zwemmen (!), een Maleis regenwoud (de Rimba) en een mangrovebos (Mangrove).

Alle dieren gezien? In het park zijn verschillende restaurants te vinden waar jullie lekker kunnen neerploffen voor wat lekkers te eten en te drinken. Voor de kinderen valt er zowel binnen als buiten genoeg te spelen. Ook kunnen jullie van te voren online een speurtocht downloaden, zodat de dag nog meer een feestje wordt.
Burgers’ Zoo, Antoon van Hooffplein 1 in Arnhem
(Beelden: Burgers’ Zoo via Facebook) 

Geschreven door
More from Lisa

Verwachtingen versus realiteit: kerstfoto’s van baby’s (te grappig!)

Het lijkt zo’n leuk idee: je baby in een kerstpakje hullen voor...
Lees verder