Alleen voor de dapperste kinderen: De Laserloods in Amersfoort

Alleen voor de dapperste kinderen: De Laserloods in Amersfoort
14 April is de Laserloods in Amersfoort geopend. In deze spannende escape room speciaal voor kinderen help je professor Schnitzel in zijn laboratorium. Met twee escape rooms voor kinderen, een kamer voor het hele gezin en binnenkort een lab om proefjes in te doen vind je hier meer dan genoeg om je een dagje te vermaken. 

Een bezoekje aan de Laserloods is ideaal voor een regenachtige middag, of perfect om een kinderfeestje te vieren. De Laserloods heeft twee escape rooms speciaal voor kinderen: namelijk ‘de kamer van professor Schnitzel’ en ‘het mysterie van de boomhut’. Beide kamers zijn geschikt voor kinderen tussen de 6 en de 14 jaar, en er kunnen maximaal 7 kinderen tegelijk een kamer doen. De kamers duren allebei 45 minuten, en kosten 75 euro per stuk. Wil je alletwee de kamers doen, dan kan je een combideal nemen voor 135 euro.

Naast de kinderkamers heeft de Laserloods ook een gezinskamer, geschikt voor spelers van 6 t/m 88 jaar (maar als je het lief vraagt, mag oma van 90 vast ook meedoen). Verder opent er later dit jaar ook een laboratorium, waar kinderen (onder begeleiding) proefjes kunnen doen.

Lijkt dit je wel wat? Reserveer dan wel even van te voren. Dan loop je niet de kans dat de kamers al vol zitten.

Laserloods Amersfoort
Siliciumweg 21
3821 AH AMERSFOORT

T. 033 – 2583024
Woensdag t/m zondag geopend, ma/di op reservering

Bron: De Laserloods

LEES OOK: Date night met je man? Ga een keer samen naar een Escape Room (en test je huwelijk)

 

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Van deze vaders tekeningen word je gewoon heel blij

Tekenaar Pete Duffield woont samen met zijn vriendin Kellie en hun tweejarige...
Lees verder