Moeders! Willen jullie je oude decolleté weer terug?

18.03.2016 02:43

Advertisement‘Vroeger’ (dat wil zeggen de tijd dat je nog geen kinderen had), waren je borsten mooi vol, zacht en rond. Je kon er nog geen potlood onder vast klemmen. Twee zwangerschappen en borstvoedingsperiodes verder zijn je borsten veranderd in twee slappe en hangende theezakjes. Weg sexyness, weg decolleté. Maar er is hoop: Triumph komt namelijk met een nieuwe serie beha’s: de Magic Boost collectie.

Als moeder kom je zelf vaak op de laatste plaats. Of beter gezegd, dat kom je niet, maar we zetten onszelf achteraan want we hebben kinderen, een man, een baan, een huishouden en een sociaal leven. En pas daarna komen wij vrouwen. Bovendien ben je na een x aantal kinderen (chronisch) moe en is je lijf ook niet helemaal meer wat het geweest is. Die extra kilo’s van de zwangerschap hangen nog ergens rond je middel en op je heupen. Je borsten zijn een paar cupmaten kleiner geworden en je zelfbeeld kan eigenlijk ook wel wat omhoog. En met die gedachte heeft Triumph iets nieuws bedacht. Zoals ze zelf zeggen: “We helpen vrouwen om hun figuur terug te claimen en hun zelfvertrouwen wat hun lichaam betreft terug te winnen. Het gaat niet om het vinden van een nieuwe jij, maar om het terugclaimen van je oude jij.”

In de categorie ‘shapewear’ van Triumph wordt er een nieuwe collectie beha’s gelanceerd: de Magic Boost. Dit zijn 3 verschillende en vormgevende beha’s; de lift-up, de push-up en de shape-up.

Schrik niet gelijk af bij het woord ‘shapewear’ en vergeet de vleeskleurige tops en grote Bridget Jones-onderbroeken. Oké toegegeven, functionaliteit is inderdaad belangrijk, maar het oog wil ook wat en daarom moet je echt zo’n shapewear beha van Triumph hebben. Want die zitten niet alleen lekker (zonder harde beugel!), ze liften je borsten en bezorgen je daardoor een ongelofelijk sexy decoletté, maar de beha’s zijn ook nog eens mooi (versierd met kant, heel zacht en in allerlei mooie kleurtjes verkrijgbaar).

Magic_Boost_MWHU_MWP_MWHP_D1200

De Magic Boost beha’s zijn ontworpen met de Magic Wire technologie. Dat betekent dat ze een zachte flexibele beugel hebben in plaats van zo’n harde metalen (waarmee ze bovendien de RedDot award hebben gewonnen in 2015). Omdat de borsten van veel vrouwen last hebben van de zwaartekracht vanwege een zwangerschap, ouderdom of gewichtsverlies is het liftende effect de belangrijkste. Daarnaast bestaat de Magic Boost beha er ook nog in een push-up variant en een shape-variant. Niet alleen handig voor een woensdagmiddag onder je t-shirt als je de kinderen van school haalt, maar ook goed voor een avondje uit met je vent (staat mooi onder een jurk en als die jurk daarna uit gaat zie je er ook nog een beetje leuk uit).

Welke Magic Boost beha kies jij? Doe de test hier
#reclaimyourshape