Leuk voor in de kerstvakantie! Een kinderconcert met een vleugje nostalgie

16.12.2015 04:55
Kinderen voor Kinderen

‘Op een onbewoond eiland’, ‘Ik heb zo waanzinnig gedroomd’, wie kan ze niet meezingen? Daarom is dit concert niet alleen voor kinderen leuk, maar ook voor ouders een trip down memory lane.

Op 22 en 23 december is er een kerstvakantieconcert van kinderen voor kinderen in de Heineken Music Hall. Wat is er nu leuker om in de kerstvakantie met het nageslacht naar een heuse concertzaal te gaan!

https://www.youtube.com/watch?v=7VqqLWWKth0

Het kinderkoor waar veel ouders zelf mee opgegroeid zijn brengt in de kerstvakantie oude en nieuwe liedjes ten gehore. Leuk voor het hele gezin dus. En om in de kerststemming te komen worden er ook kerstliedjes gezongen. Je kan zelfs je eigen favoriete liedje opgeven en wie weet wordt dat door het kinderen voor kinderen koor gezongen. Wees er snel bij, want de kaartjes voor 22 december zijn al uitverkocht. Gelukkig zijn er nog twee concerten op de 23e. En al moeten er dan waarschijnlijk nog last minute kerstinkopen worden gedaan, geen zorgen, het concert duurt ongeveer 5 kwartier, dus er blijft nog genoeg tijd over voor andere dingen. Om die eeuwige McDonalds een keer te vermijden zit er bij de Heineken Music Hall restaurant Jin So welke ook een lopend buffet heeft, voor elk wat wils dus.

Kinderen voor Kinderen bestaan sinds 1980, en brengt sindsdien jaarlijks een album uit. Het laatste album heet Raar maar waar. Grote kans dat je ouders de liedjes net zo goed als jij kunnen meezingen, dus zelfs leuk uitje voor opa en oma.
(De kaartverkoop loopt via de site van Ticketmaster)

Ga ook eens: Een dagje kerstsfeer opsnuiven in het Hoge Noorden (minder ver dan je denkt!).