Gaat dat zien! Micha Wertheim speelt tijdens de lerarenstaking een speciale kindervoorstelling in de Kleine Komedie

02.10.2017 04:50
Gaat dat zien: cabaretier Micha Wertheim speelt tijdens de lerarenstaking een speciale kindervoorstelling in de Kleine Komedie

Zijn de kinderen aankomende donderdag onverhoopt thuis vanwege de schoolstaking? Maak er dan het beste van. Door bijvoorbeeld af te reizen naar de Kleine Komedie in Amsterdam. Daar speelt cabaretier Micha Wertheim namelijk eenmalig een kindervoorstelling: speciaal zodat alle kinderen zich net zo kunnen vervelen als wanneer ze naar school waren gegaan. 

“Kinderen moeten onder schooltijd stilzitten en hun mond houden!” Als dat vanwege de landelijke lerarenstaking niet op school kan, dan moeten de kinderen maar naar De Kleine Komedie komen. Micha Wertheim zal er donderdag 5 oktober alles aan doen om te zorgen dat kinderen en volwassenen hun brutale mond houden tijdens het voorlezen van zijn nooit bekroonde en zwaar ondergewaardeerde kinderboek over De Hik. Het belooft een oersaaie ochtend te worden waarin iedereen zich stierlijk verveelt.”

Micha Wertheim schreef een kinderboek over De Hik. In deze voorstelling hikt Micha zich met muzikant Arno Bakker en de kinderen uit de zaal door het boek heen. Een voorstelling voor alle kinderen vanaf 4 jaar die op 5 oktober niet naar school kunnen en voor hun vader, moeder, de oppas, tante, oom, opa, oma en iedereen die ze maar willen meenemen!

Wees er snel bij, want de kaarten gaan hard!

Datum: 5 oktober
Leeftijd: 4 – 7 jaar
Tijdstip: 11:00 uur of 13:00
Locatie: De Kleine Komedie

Voor de kaartverkoop: klik hier

Lees ook: Een perfect uitje voor de avontuurlijkste kinderen