Wat leuk! Er is nu een tent waarin je wél je mobiele telefoon kunt opladen!

05.08.2015 03:19

Sssst: niet aan de kinderen vertellen, maar er is nu een tent met zonnepanelen! We houden het even onder ons, anders moet van nu af aan de tablet ook al mee naar de camping… Maar kijk eens wat een leuke uitvinding!

Ja hoor – ben ik net helemaal klaar met bezoeken aan festivals, je weet wel, 3 dagen in een piepklein tentje in de modder slapen, en de hele tijd op zoek zijn naar een plek om je mobiele telefoon op te laden, want anders ben je je vrienden voortdurend kwijt en kun je geen foto’s maken. Ja, precies, die situatie ja. Komt dus uitgerekend nu Nuon met een tent waarin je makkelijk met twee personen kunt slapen EN WAARIN JE JE MOBIELE TELEFOON KUNT OPLADEN.
Deze tent heeft namelijk zonnepanelen. Briljant.

Nou kun je die tent natuurlijk niet alleen gebruiken voor festivals. En het toeval wil dat ik dankzij de komst van mijn kinderen weer af en toe op modderige campings op zoek ben naar een plek om mijn telefoon op te laden. De camping.
Het is een ontzettend grappig ding, dat zichzelf opblaast en meteen begint met stroom opwekken. Er zit ook een accu in, waarin de stroom wordt bewaard voor sombere dagen, zoals deze zomer. De kinderen zullen het geweldig vinden er een nachtje in te slapen, dan mogen ze voor één keer de tablet mee naar de camping!

Proberen? Dat kan. Er zijn maar een paar van deze tenten in omloop want ze zijn spiksplinternieuw en dus nog niet te koop in de winkel, maar Nuon geeft er wel 5 van weg! Je kan winnen door antwoord te geven op de volgende vraag: Wat maken jullie met het licht van de zon? Laat het Nuon zien met een foto of video en maak kans op je eigen Nuon Zonnetent: een kampeertentje, maar dan een waarmee je nooit meer door de modder opzoek hoeft naar een plek om je telefoon op te laden. Of de tablet. Of natuurlijk je led-lamp om ’s avonds bij voor te kunnen lezen. Kijk hier hoe je precies mee kunt doen.

De uitreiking van de prijs (5 x een zonnetent) is dinsdag 1 september. Stemmen op de ingezonden foto’s is vanaf 18 augustus tot 30 augustus.

 

nuon zonnetent8-32179

Advertisement