Blake Lively over haar postbevallingslijf: ‘Van doelloos door Instagram scrollen word je niet slank’

25.08.2019 04:55
Blake Lively over haar postbevallingslijf: 'Van doelloos door Instagram scrollen word je niet slank'

Iedereen weet dat het moeilijk kan zijn om na je zwangerschap en de bevalling weer op je oude gewicht te komen. Sommige moeders zien er na een paar weken alweer uit zoals vroeger, terwijl anderen er wat langer over doen. Zo ook actrice Blake Lively. Al is haar standaard misschien niet héél realistisch.

Actrice Blake Lively is niet alleen getrouwd met acteur Ryan Reynolds (wij zijn niet jaloers hoor, nee écht niet. Oké toch wel), maar ook de trotse moeder van twee dochters. Ze beviel in januari 2015 van haar dochter James, en 30 september 2016 volgde dochter Ines. Ruim een jaar daarna postte ze een foto van haarzelf met haar personal trainer, waarin ze vertelt dat het haar 14 maanden heeft gekost om weer in vorm te komen na haar tweede zwangerschap.

In het bijschrift van de foto schrijft ze: ‘Het blijkt dat je de 27 kg. die je bent aangekomen tijdens de zwangerschap niet kwijtraakt met door Instagram scrollen en je afvragen waarom jij er niet uitziet zoals al die bikinimodellen.’ Vervolgens bedankt ze haar personal trainer dat hij haar weer in vorm heeft gekregen. Ze sluit af met: ‘Tien maanden om het erbij te krijgen, veertien maanden om het eraf te krijgen. Ik voel me heel trots!’

Oké, eerlijk is eerlijk, 27 kg. afvallen is een fantastische prestatie, en ze ziet er inderdaad geweldig uit. Maar kom op, een klein beetje relativeringsvermogen zou haar ook wel sieren. Punt 1. De meeste vrouwen kunnen geen personal trainer betalen die dagelijks met ze traint, laat staan opvang/nanny’s/oppas voor wanneer die dagelijkse trainingen plaatsvinden. Punt 2. De meeste vrouwen zullen er überhaupt nooit uitzien zoals Blake Lively, voor óf na de zwangerschap. Dus applaus voor Blake, maar wij scrollen voorlopig nog even verder (met een zak chips erbij).

(Bron: Instagram)

LEES OOK: Instagramaccount takebackpostpartum deelt échte post-bevallingslijven (en dus geen onmogelijk strakke buiken)